Home Living Drønsmart eller overflødigt – by Wirth disker op med røget eg

Drønsmart eller overflødigt – by Wirth disker op med røget eg

written by Nicolai Klingenberg 26. juni 2017
Pin It
Skulle du komme forbi firmaet by Wirth og stille dem spørgsmålet: Hvad tror I, bliver det nye til boligen? Så ville de ganske givet svare røget eg. Dermed giver det flot mening, at firmaet lever op til deres tro, for by Wirth har netop lanceret lidt ekstra til deres kollektion.

Her handler det blandt andet om knopper…

De nydelige sager til hjemmet er desuden udtænkt således, at produkterne kan bruges på flere måder – er du ikke til at opbevare wc-papir på holderen, så kan du flytte den ind ved siden af spejlet og hænge halskæder på den. Nok primært din kones, men du forstår nok.

Baderum med eg…

Tosset fint sidebord. Eller sofabord hvis du hellere vil

Omend jeg ikke er den store nips-naps samler, da jeg typisk føler, at den slags sager sjældent tjener et vigtigt formål, så er jeg nok blevet lidt mere modtagelig for den slags på mine ældre dage – eller når billederne er iøjenfaldende.

Til dine håndklæder. Eller hakskæder.

Er du nysgerrig på mere, kan du kigge forbi by Wirth her

My Pleasure på Facebook

Pin It

You may also like