Home Skoda Et tip til en herlig køreoplevelse – del IV

Et tip til en herlig køreoplevelse – del IV

by Nicolai Klingenberg

Vi skal et smut til Nordkysten på Sjælland. Og det skal handle om en flot “officiel” bil samt en cykelrute. Begge dele hænger endda vældig flot sammen. Spring du blot i sadlen eller sædet. Måske begge dele.

Vi befinder os på Nordkysten…

Når jeg springer i sadlen, er det typisk for at køre til møde, på kontoret, ud til venner eller for at bringe min søn til vuggestuen. Med andre ord er jeg – pt – ikke den store motionscyklist. Til gengæld er Nordsjælland spække med flot strækninger og ruter, som egner til en flot cykeltur – både med og uden klikpedaler.

I tippet her er vi på en del af Nordkystruten, som ligger i området ved Rågeleje. Her kan du blandt andet gøre holdt ved Heather Hill. Det er et offentligt område, der blev fredet helt tilbage i 1960, og ret beset er der tale om et morænebakke “miljø” med flot natur og ditto udsigt.

Første stop

Heatherhill – også kendt som Heather Hill

Dernæst skal du køre til Strandvejen lige omkring Rågele by – her finder du flot, flot badestrand, hvorpå der står fine, fine badehuse, som er ganske karakteristiske for området. Kend dem på striberne – og når du alligevel er der, så kan du nyde dine skråninger, som du dog ikke kan cykle på.

Stranden og husene

Hyben-heaven

Du kan i øvrigt hente den komplette Nordkystrute her

Vognen, som jeg lånte til dette tip, er en svært rummelig Skoda Superb, som i øvrigt vil være at finde på de danske landeveje straks efter tour de France. Det er nemlig selv samme model – og indpakning – som løbsdirektøren vil være repræsenteret i.

Et pressefoto fra franske

Artiklen er præsenteret i samarbejde med Skoda Superb, som du kan læse mere om her

Har du et glimrende tip, som vi skal dele eller ligefrem se nærmere på? Send da en e-mail til nk@my-pleasure.dk

Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk