Home Automobiler Web-tv: En finsk rockstjerne kører Harley-Davidson

Web-tv: En finsk rockstjerne kører Harley-Davidson

by Nicolai Klingenberg

Jeg mindes at have sagt og skrevet det før: Skulle jeg nogensinde have en motorcykel, så skulle det være en Harley-Davidson. Jeg ved ikke al verden om brands fra MC-verdenen, men jeg har alle dage haft en fascination for Harley-Davidson. Det samme gælder Olli Herman på 34 år – altså han har også haft en fascination. Som nu er blevet til et ejerskab…

Olli Herman og Penelope

Egentlig drømte den finske gut om to ting, da han var knægt: At blive en rockstjerne og køre på en custom Harley-Davidson chopper. Først blev han frontfigur i bandet Reckless Love, og nu har fået Penelope – en custom Harley-Davidson opfyldt.

– Jeg har altid villet have en Harley-Davidson. Alle mine idoler kørte på Harley. Billy Idol, David Lee Roth, fyrene fra Mötley Crüe, Rob Halford fra Judas Priest. Da jeg første gang hørte en Harley, var jeg solgt. Lyden er fantastisk, fortæller Olli Herman.

Nok pressecitater. Her kommer en flot film.

Jussi Lindgren, som arbejder hos Harley-Davidson i Tampere tilføjer:
– Projektet startede med en frygtelig mishandlet Sportster model, som vi skulle vække til live som en smuk chopper. Vi fik alle Olli´s input og ønsker, og oveni det lagde vi vores egne ideer. Vi har lang historie med at bygge motorcykler, og jeg synes også, det er blevet rigtig vellykket. Og så har jeg i processen lært Olli at kende. Han er en fantastisk personlighed.

Kvinden.

Navnet Penelope? Det stammer fra den græske mytologi. Penelope var Odysseus’ kone og kendt for sin troskab, klogskab, styrke, varme og intelligens. Harley-Davidson Motor Company har derimod produceret custom, cruiser og touring motorcykler i 114 år og tilbyder en komplet serie af Harley-Davidson motorcykelreservedele, tilbehør, udstyr, beklædning og merchandise. Få yderligere information på Harley-Davidson’s hjemmeside: www.harley-davidson.dk

Vi runder af med et legendarisk klip.

My Pleasure // Facebook

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk