Home Kort - men godt Fra lørdag til lørdag – lidt om ugen der gik – del 320

Fra lørdag til lørdag – lidt om ugen der gik – del 320

by Nicolai Klingenberg

Velkommen til. Det er blevet dagen før mandag, og det faktum betyder, at vi skal have et kig i det tidsmæssige bakspejl, som traditionen tro afslører små finurlige øjeblikke, hvoraf nogle med lethed ville være glemt, hvis ikke det var for min lyst til at indfange stort som småt. Vi begynder med et foto af en lykkelig trio, som transporterer sig mellem nogle etager.

Vi rullede i den flotte kasse. Jeg havde taget det morsomme hår på

“Den venstre dør bliver ved med at gå op… Hvad Søren skal vi gøre…?” En pind blev løsningen.

Garage til parkering af tristesse

Her vogter jeg. Ubehagelig type.

Tisse-nissen

Solen var let-orange, og det måtte jeg dokumentere. Med lidt løgn på.

Min skitseblok og jeg

En morgen havde jeg lyst til at begynde roligt. Det slog mig senere, at denne dag var årsdagen for Mads Holgers død.

Morgenkaffe med tankerne i fri galop

Husk P-skiven.

Nogen var kørt på indkøb

Vi nød nærmiljøet.

Vi spiste på pinde og sushi

Hver og en skal der hilses på.

Endnu en hund – endnu en begejstring

Vi crashede på ungdomsværelset.

Jeg hjalp Kasper med at bortkøre et garderobeskab og tog min familie med

Jeg rendte på den travle Jeremy. Det måtte jeg forevige.

“Arj, nej.. ha ha…”

Der blev pakket ned. Til nye eventyr.

Mikkel & Jeppe – for sidste gang i disse lokaler

Båt-båååt.

Stort skæg – fuld fart

Den var overraskende god.

Frokost

Kasper fik ødelagt et og andet. Ak ja.

Spot on. Eller… Nå.

Idyl ved vand og strand.

Vi spiste aftensmad ved vandet

Mægtig impulsivt og hyggeligt.

Frande og Malene kom hjem. Aske og jeg fejrede den herlige nyhed.

Emmy havde fået lov til at låne fars hårelastik.

Anders og Emmy

Der er ikke noget som at falde over en flot dame på de semi-sociale medier.

Jeppe var blevet lidt lun på damen her

“Så er jeg parat…”

Nå-da-da

Sceneskift til måneskin. Og lang lukkertid.

Efter solnedgang

Hertil og ikke længere. I denne omgang. Men jeg er snart retur. Det er du sikkert også. Husk, at søndagen er ugen sidste dag, og at fugle i bur falder nemmere i søvn, hvis du tildækker buret med et mørkt klæde.

Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk