Home Tryksager Mit sidste år i 30’erne

Mit sidste år i 30’erne

by Nicolai Klingenberg

Det er netop blevet den 12. juli, og jeg fylder dermed år. Jeg bliver 39 og er således på vej ud af et årti, der har været det mest begivenhedsrige i mit liv. Fødselsdagen står dette år i familiens tegn. Det glæder mig – næste år skal jeg ikke kunne afvise, der blive tale om en fest.

Jeg har snydt lidt og lavet denne opstilling et par timer før, det officielt blev den 12. juli. Jeg garanterer, jeg ikke har smugluret i pakken.

Egentlig er der ikke så meget mere at skrive. Jeg vil – som jeg gjorde for år tilbage – overlade det musikalske gratulationsindslag til Chris Roberts. “Chris? Musik, bitte!”

Mere bliver det ikke til i dag. Men vi ses straks igen.

F A C E B O O K  H U R R A

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk