Home Tryksager Mit sidste år i 30’erne

Mit sidste år i 30’erne

written by Nicolai Klingenberg 12. juli 2017
Pin It

Det er netop blevet den 12. juli, og jeg fylder dermed år. Jeg bliver 39 og er således på vej ud af et årti, der har været det mest begivenhedsrige i mit liv. Fødselsdagen står dette år i familiens tegn. Det glæder mig – næste år skal jeg ikke kunne afvise, der blive tale om en fest.

Jeg har snydt lidt og lavet denne opstilling et par timer før, det officielt blev den 12. juli. Jeg garanterer, jeg ikke har smugluret i pakken.

Egentlig er der ikke så meget mere at skrive. Jeg vil – som jeg gjorde for år tilbage – overlade det musikalske gratulationsindslag til Chris Roberts. “Chris? Musik, bitte!”

Mere bliver det ikke til i dag. Men vi ses straks igen.

F A C E B O O K  H U R R A

Pin It

You may also like