Home Ure WEB-TV: George Clooney og Buzz Aldrin som suveræn duo -og lidt Omega Speedmaster

WEB-TV: George Clooney og Buzz Aldrin som suveræn duo -og lidt Omega Speedmaster

by Nicolai Klingenberg

Man kan ingenlunde sige Omega Speedmaster uden at sige månerejse. Eller det kan man godt, men de to sager hænger i den grad sammen. Faktisk er urmodellen det eneste stykke værktøj, som Nasa har anvendt på samtlige bemandede rummissioner. På den første månelanding trådte Buzz Aldrin ud på månen anno 1969 iført et Omega Speedmaster – og en legende var født…

To legender…

Inden du får selve filmen, skal du vide, at uret blev udviklet lidt før månelandingen – i år er det faktisk 60 år siden. Derfor har Omega sat George Clooney – som er Omega ambassadør – og Buzz Aldrin sammen. Find dine popcorn frem, sæt telefonen på lydløs og spender lige knapt syv minutter i godt selskab…

Mere film får du ikke for den 25 cent, men jeg håber, du har følt dig underholdt. Ejer du et Omega Speedmaster, vil jeg gerne kalde dig for en heldig kartoffel. Ejer du et af de helt gamle, vil jeg kalde dig en overordentlig heldig kartoffel.

Popcorn. Og ur.

M Å N E L A N D I N G  P Å  F A C E B O O K

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk