Home Kort - men godt Sommerferie og et ønske om inputs

Sommerferie og et ønske om inputs

by Nicolai Klingenberg

Min sommerferie er netop ved at begynde, og som det ser ud nu, så vil ferien finde sted i Danmark. Vi er godt på plads, og feriekalenderen byder på gæster, fødselsdag, afslapning, oplevelser og masser af ledige huller i kalenderen, som ikke behøver blive udfyldt.

Et sikkert ferietegn. I år.

Jeg kommer muligvis til at skrue en smule ned for skriverierne i ferien – måske bliver det blot lidt kortere, men jeg tænkte, at du fint kunne have nogle rigtig gode bud på, hvad du kunne tænke dig at se i ferien. Måske har du et sommerpostkort, jeg kan dele for dig? Måske har du længe ville byde ind med et stofområde, du fint kunne tænke dig at se mere til? Lad mig endelig høre fra dig – jeg bliver så mægtig glad for feedback. Til formålet har jeg oprettet en e-postadresse, som lyder nk@my-pleasure.dk

PS: Glasset på fotografiet indeholder en omgang Aperol-spritz. Den er drøn nem at lave: Tre dele mousserende vin, to dele Aperol og et stænk danskvand. Smid et par isterninger i glasset og tilsæt eventuelt en skive appelsin i glasset. Prost.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk