Home Kort - men godt Sommerferie og et ønske om inputs

Sommerferie og et ønske om inputs

written by Nicolai Klingenberg 9. juli 2017
Pin It

Min sommerferie er netop ved at begynde, og som det ser ud nu, så vil ferien finde sted i Danmark. Vi er godt på plads, og feriekalenderen byder på gæster, fødselsdag, afslapning, oplevelser og masser af ledige huller i kalenderen, som ikke behøver blive udfyldt.

Et sikkert ferietegn. I år.

Jeg kommer muligvis til at skrue en smule ned for skriverierne i ferien – måske bliver det blot lidt kortere, men jeg tænkte, at du fint kunne have nogle rigtig gode bud på, hvad du kunne tænke dig at se i ferien. Måske har du et sommerpostkort, jeg kan dele for dig? Måske har du længe ville byde ind med et stofområde, du fint kunne tænke dig at se mere til? Lad mig endelig høre fra dig – jeg bliver så mægtig glad for feedback. Til formålet har jeg oprettet en e-postadresse, som lyder nk@my-pleasure.dk

PS: Glasset på fotografiet indeholder en omgang Aperol-spritz. Den er drøn nem at lave: Tre dele mousserende vin, to dele Aperol og et stænk danskvand. Smid et par isterninger i glasset og tilsæt eventuelt en skive appelsin i glasset. Prost.

Pin It

You may also like