Home Kort - men godt 15 underholdende fænomener, som du i bund og grund bør afholde dig fra

15 underholdende fænomener, som du i bund og grund bør afholde dig fra

written by Nicolai Klingenberg 14. august 2017
Pin It

Jeg har fået et par tips til denne liste, som i bund og grund er lettere satirisk, men også ganske alvorlige. Det er både morsomt, men også en form for rettesnor for, hvad du egentlig ikke bør gøre dig i. Du skal være hjertelig velkommen til at fortsætte listen i det dertilindrettede kommentarfelt.

Dog uden Zididada-knude. Den sag vender jeg tilbage til længere nede.

I bund og grund bør du afholde dig fra:

At skrive “Jeg kondolere!”, når nogen har bekendtgjort et dødsfald eller lignende. Det hedder “Jeg kondolerer”. Alt andet hørmer blot at sjusk og sløvsind.

At glemme at tjekke baggrunden på dit foto. Er det frokostbordet, der findes i baggrunden, så sørg enten for at gemme First Price pålægget væk eller anret det i det mindste anstændigt. Er du i dit baderum, så sørg for, at din halvanden liters Vivag sæbe med fodpumpe og praktisk mundstykke med indføringsslange ikke lyser op. Det er jo ikke den, du ønsker fokus på.

At tale med en såkaldt squeaky voice, som typisk ligger i et utåleligt toneleje, som primært dyr kan høre. Du får ikke mere ret i dine udtalelser, når du taler således, og du er faktisk heller ikke til at forstå.

At sige Lerpostej. Eller lørpostej.

At kalde foie gras for leverpostej.

“Kød med stegt leverpostej..?”

At kalde leverpostej for paté

At bære ærmeløse trøjer og T-shirts, når du er mand.

At referere til tidsperioder i form af uge-numre. “Kan du tirsdag i uge 43…?! Sig du blot tirsdag den 24. oktober i stedet. Og nej – 9. søndag efter trinitatis skal du heller ikke forsøge med.

At iklæde sig lårlange-stripperstøvler i læderlook med klodsede plastichæle. “Uh din bad boy – nu vil jeg danse lidt frækt for dig til et nummer, der hedder “You can leave your hat on…” Hyha, hvor blev du varm om fusserne der…

Foto venligst udlånt af https://www.kinky-shoes.nl/

At have en overdreven og insisterende lyst til at skulle hilse Kenni eller Mercedes-Chantal, når du de ser et foto på et socialt medie af en ven eller bekendt, som sidder i et flot eller dyrt selskab med førnævnte. “HIIIILS! Jeg kunne ikke være der. Hiiiils!”

At erhverve sig en ulovlig hunderace. “NØH – det er ikke hunden, der er arrig, det jo lissom ejeren, der præger den! Og den vil jo bare lege…” Flot mundkurv og seletøj i øvrigt…

At skrive “Av, av, av!”, når nogen poster et festsligt foto af en gruppe mennesker på en natklub, bar eller lignende.

At iklæde sig halsklud med dertilhørende Zididada-knude

At tage i biografen for at se “Emoji filmen” med mindre du ikke kan læse eller er i selskab med en under ti år.

Fortsæt endelig listen herunder.

Følg også med her

Pin It

You may also like