Home Living Den med Bennys Ball-lampe fra 1968, som blev opdateret til 2017

Den med Bennys Ball-lampe fra 1968, som blev opdateret til 2017

by Nicolai Klingenberg

Vi skal omkring et fin sag, som egner sig glimrende til din boligs soveværelse. Nogle vil måske virre lettere opgivende på hovedet, fordi tidens tendens går på, at telefonen skal ud af soveværelset. Det kan der være noget om – men den skal dog lades op. Det kan du jo så gøre i slukket tilstand, og dermed er vi på rette spor igen med dagens nyhed.

Der var den jo. Benny Frandsens opdaterede Ball-lampe

Du kender måske bedst navnet Benny Frandsen fra Olsen Banden, men han er ren fiktion – den “rigtige” Benny Frandsen blev nemlig født i 1941, og i 1968 designede han Ball-lampen. Den dag i dag fungerer Benny Frandsen stadig som lampemand og designer, og det er dagens historie et glimrende eksempel på.

”Selv om BALL er snart 50 år gammel og stadig en bestseller, betyder det ikke, at vi holder op med at udvikle på den. Vi imødekommer forbrugernes behov derhjemme, og her er det oplagt at tænke mobile devices ind i designet“, lyder det i presseskrivelsen.

Lad den op fra… flad.

Personligt var det den lille hylde, jeg spærrede øjnene mest op over – den kan med lidt god vilje erstatte det traditionelle natbord. Dermed får du mindre støj ved siden af din seng – og mindre rod og støv end ved brugen af et traditionelt natbord. Er du modstander af at have din kommunikationsapparat liggende ved sengen, er jeg sikker på, at USB-udgangen fint kan tjene til opladning af noget andet.

Simpelt og stadig praktisk

Lyskilden fås i farverne sort og hvid, og kaster man et blik på det øvrige Ball sortiment, vil jeg gætte på, at det kun er et spørgsmål om tid, før der kommer nye farver til.

Prisen lyder på 1.495 kroner, og nærmeste forhandler oplyses hos Frandsen Retail på telefon 76581818.

My Pleasure er havnet på Facebook

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk