Home Automobiler WEB-TV: Cykelmageren i mekanisk alliance med Linde Werdelin

WEB-TV: Cykelmageren i mekanisk alliance med Linde Werdelin

by Nicolai Klingenberg

Co-labs er kommet for at blive, og det overrasker mig ofte, hvor fine alliancer, der kan komme i spil. Min indbakke rammes jævnligt af fine nyheder, og her skal det handle om en sådan. Mekanikken lever nemlig i både ure og cykler, og en sådan sammensvejsning har nu fundet sted mellem Cykelmageren og Linde Werdelin.

Der er den jo.

Morten Linde, som kan sin design ABC ønskede sig et resultatet, som var nydeligt nok til at kunne hænge på væggen – men samtidig skulle cyklen selvsagt også kunne anvendes. Et udsnit af resultatet ser du herunder.

Men der er selvsagt mere at komme efter – den historie får du i videoen her

Afslutningsvis skal du ikke snydes for et par detaljerbilleder mere af det endelige resultat.

Kontakt til lys

Indbygget lys

Gearskifte

Håndbremse

Du kan handle cyklen her

My Pleasure her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk