Home Pindemadder Breaking news – Harry’s Place kommer til Hellerup

Breaking news – Harry’s Place kommer til Hellerup

by Nicolai Klingenberg

I dag spankulerede jeg på Strandvejen i Hellerup, og da jeg passerede pølsevognen, som ligger i begyndelsen af Strandparksvej og grænser op til Strandvejen, måtte jeg gøre holdt.

I Hellerup – tidligere i dag. Og åbning lige om lidt.

Nogen var ved at foliere det fine faststående pølseskur. En af disse var Jesper Frederiksen, og det skulle vise sig, at han er den nuværende ejer af den legendariske Harry’s Place på Nørrebro. Nu udvides pølsekonglomeratet med en fast adresse i Hellerup – dermed er der udsigt til hjemmegjorte pølser uden tilsætningsstoffer. Og så er du i øvrigt inviteret til åbning!

På Nørrebro

Det er lidt småpinligt, at jeg endnu ikke har besøgt Harry’s Place, eftersom jeg begejstres ved pølsevogne og disses anretninger, men fra på tirsdag den 22. august klokken 11.30 til 14 kan både du og jeg få rig lejlighed til at sætte tænderne i den legendariske Børge, som er indtaget – og vist nok også godkendt – af de to statsministre, Poul Schlütter og Poul Nyrup.

Børge

Du vil måske finde det interessant at vide, at Harry Löfvall levede fra 1921 til 1989 og var uddannet pølsemager. Han var manden, der grundlagde Harry’s Place i København, og nu lever pølseånden (the spirit – not the breath) videre i Hellerup på Strandparksvej 2. Kig forbi på tirsdag den 22. august mellem 11.30 og 14, hvor du også kan dyppe din Børge-pølse i Krudt, som er en stærk dip, som kun de nærmeste kender opskriften til…

Harry Löfvall

Min søn og jeg nåede i øvrigt at besøge den gamle indehaver af vognen – det blev til et pølsebrød og en bøfsandwich. Jeg erfarede i øvrigt, at parret havde drevet “vognen” i årtier, og at kvinden og manden nu var i 70’erne og på vej på pension, eftersom den daglige tur fra Præstø – samt alderen i almindelighed – var medvirkende til et ejerskifte.

Ved pølsevognen i juni

My Pleasure med kradser

 

 

You may also like

2 comments

Grøn Livsstil 22. august 2017 - 23:32

Hellere vordingborg end Hellerup ,Hvor var Harry ….?….. taget hen….. Tirsdag d.22/8-17 , kl 20.30 (den nye bix var lukket, på nörrebro er der åbent kl. 21.00)

Reply
nicolaiklingenberg 23. august 2017 - 10:59

Harry lever ikke længere, og åbningstiderne udvides forhåbentlig med tiden, men jeg var på pletten og erhvervede mig en flot og velsmagende Børge

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk