Home Ure Et nyt og særdeles vellykket Omega Seamaster Aqua Terra – nu med gummi

Et nyt og særdeles vellykket Omega Seamaster Aqua Terra – nu med gummi

by Nicolai Klingenberg

Der sendes jævnligt nye urmodeller på verdensmarkedet, og i dag skal det handle om en ny og opdateret sag, som hører hjemme i Omega Seamaster Aqua Terra familien. Nyheds-uret havde to elementer, som – fotomæssigt – appellerede aldeles flot til min smag.

Grålig og med gummi Drønsmuk!

Du får også lige en lyn-kvik film:

Omega har valgt at tilbyde det nye Omega Seamaster Aqua Terra med urkasser af enten stål, 18 karat guld eller en blanding af begge. Urskiven? Den er gjort mere simpel at se på – man har fjernet lidt tekst fra urskiven, som er havnet på bagsiden, og udvalget af farver tæller nu sort, brun, blå, grå  og sølv. Herefter kan man vælge mellem enten lænker eller remme af læder eller gummi med strukturmønster.

Guld og stål

Og det er netop sidstnævnte gummirem, som jeg finder aldeles klædelig til uret. Den gør klokkeværket mere sporty, mindre formelt og velsagtens lidt mere ungt og moderne. Diameteren på uret er i øvrigt 41 millimeter (men fås også som 38 millimeter), hvor den ældre, klassiske Seamaster ofte havde en diameter på 34 millimeter i 50’erne og 60’erne.

Hvis det nu skulle være guld…

Skivemæssigt er den grå (som jeg mener er støvet blå) ganske nært beslægtet med farven på et nyere Patek Philippe Nautilus – i øvrigt har det nye Omega Seamaster Aqua Terra et “teak” mønster på urskiven, som er inspireret af dækket på en båd. Her vil man måske også kunne se en reference til førnævnte Nautilus og den models urskive.

41 eller 38 mm

Blå-skive

Det nye Omega Seamaster Aqua Terra holder tiden i 60 timer, hvis du lægger det fra dig. Klokkeværket koster 38.800 kroner med gummi- eller læderrem og faktisk “kun” 39.500 kroner med stållænke. Urværket modstår heftig mængde magnetisme på 15.000 gauss, og faktisk er urværket et såkaldt Certified Master Chronometer, som hører til blandt Omegas fineste værksager – test.

Lidt vel rigeligt

Værket kan i øvrigt ses gennem glasbagsiden. Ganske “clean” og nydeligt.

Bagkasse.

F A C E B O O K

 

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk