Home Living Kunsten rykker ind på Refshalevej i 120 timer

Kunsten rykker ind på Refshalevej i 120 timer

by Nicolai Klingenberg

I Berlin lever kunsten efter sigende ganske glimrende, og nu vil det berlinske Galleri Marie von Papen – som i øvrigt er et omrejsende galleri med stop overs over store dele af kloden – lægge vejen forbi Refshalevej i København. Hvornår? Nu.

Parat til store rum og kunst fra hist og pist? Mægtigt!

Under titlen ’Hundrede og tyve timer i København’ (det er omtrent den varighed udstillingen har), kan du opleve en stribe nye talenter på Refshalevej 173A, 1432 København K. Hvem er disse talenter? Jeg har muligvis stødt på navnene før, men kan hverken sætte ansigter eller værker på løjerne, når jeg hører nogle af navnene, som konkret lyder Andreas Mühe, Konstantin Sotnikov og Acci Baba.

Det omrejsende galleri rykker ind på Refshalevej med nye såvel som etablerede kunstnere og disses værker

Der er tale om en udstilling, som rykker ind på hele 20.000 kvadratmeter, og netop de talrige kvadratmeter er en del af det omrejsende koncept: Galleri Marie von Papen udstiller gerne i tomme eller efterladte bygninger i gamle industriområder eller blot i andre store rum, som måtte evne at kunne fascinere på den ene eller anden vis.

Jeg kunne godt fristes til at tro, det her er noget fotokunst af en art

Ved en nærlæsning i presseskrivelsen kunne jeg erfare, at det ikke kun er “nye navne”, men også etablerede kunstnere, der vil udstille en række værker.

Siddende væsen

Folk, der måtte døje med horror vacui, kan måske være mindre ængstelige for udstillingen, da der som nævnt vil være kunst i de store rum, og dermed er tomrummet elimineret.

Uha-uha

Rå fakta:
’Hundrede og tyve timer i København’
Refshalevej 173A, 1432 København K.
Udstillingen har åbent: 27. september – 1. oktober

Heromkring har du 120 timer til at opleve kunst…

Vil du vide lidt mere? Så klik her

My Pleasure på Facebook

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk