Home Tryksager Quattro stagioni – den med efteråret

Quattro stagioni – den med efteråret

by Nicolai Klingenberg

I dag blev det officielt efterår. Min foretrukne årstid er netop afsluttet, og det mørkner let. Ikke i sindet, men i dagtimerne. De langærmede sager skal frem fra garderoben, den særlige duft af efterår sniger sig langsomt ind, og de elektriske lamper tændes tidligere.

Efterår 2017

Lyset lyser lavere, lysten til simreretter og tungere rødvine ulmer, og af og til får vi stadig varmen at føle midt på dagen – som i dag. Jeg ser frem til løvfald, traveture (jeg synes, man traver mere, end man går, når det efterår), levende lys og ditto selskaber.

Jeg håber, dit efterår bliver lyst på alle måder.

Postscriptum: Quattro stagioni betyder fire årstider på italiensk. Eller en nummer 49 på pizzakortet.

F A C E B O O K

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk