Home Tryksager Quattro stagioni – den med efteråret

Quattro stagioni – den med efteråret

written by Nicolai Klingenberg 1. september 2017
Pin It

I dag blev det officielt efterår. Min foretrukne årstid er netop afsluttet, og det mørkner let. Ikke i sindet, men i dagtimerne. De langærmede sager skal frem fra garderoben, den særlige duft af efterår sniger sig langsomt ind, og de elektriske lamper tændes tidligere.

Efterår 2017

Lyset lyser lavere, lysten til simreretter og tungere rødvine ulmer, og af og til får vi stadig varmen at føle midt på dagen – som i dag. Jeg ser frem til løvfald, traveture (jeg synes, man traver mere, end man går, når det efterår), levende lys og ditto selskaber.

Jeg håber, dit efterår bliver lyst på alle måder.

Postscriptum: Quattro stagioni betyder fire årstider på italiensk. Eller en nummer 49 på pizzakortet.

F A C E B O O K

 

Pin It

You may also like