Home Pindemadder Web-tv: Den med Alexander Bind og Sovs by Max eventyret

Web-tv: Den med Alexander Bind og Sovs by Max eventyret

by Nicolai Klingenberg

Jeg er ganske sikker på, at du kender til fænomenet sovs. Og sauce. Men det er ikke altid, at tiden måske lige er til at piske en lækker sag sammen fra bunden. Derfor kan man entrere et supermarked og købe en sovs, men her skal jeg da ellers love for, at festlighederne kan være af varieret karakter. Men så kom Sovs by Max. Og Alexander Bind med dertilhørende dream-team…

Muntre dage – men det er gravalvorligt, for det handler som sovs. God sovs.

Der kan skrives meget om alt fra pebersovs og rødvinssovs til bearnaisesovs og hvidvinssovs, men i dette tilfælde er det langt bedre at lade en passionsfulde sovsetrold tale ud om sit eventyr, som også involverer Nicolas Vahé, Max, gode råvarer og endnu bedre smag…

Længere blev det ikke, men 12 minutter plus det løse, er også en sjat – i hvert fald i nogle sammenhænge. Afslutningsvis en anbefaling direkte i kameraet – og ned i gryden. Velbekomme!

Hele molevitten. Og molesovsen.

Sovs den op med smør.

Er du sulten efter mere? Så følg Max universet på Facebook

My-Pleasure.dk med sovs & sauce på Facebook

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk