Home Living Om at komme sovende til succes i en Auping seng

Om at komme sovende til succes i en Auping seng

by Nicolai Klingenberg

Sover du godt om natten? Det mente jeg, at jeg gjorde. Men da jeg fik lejlighed til at lave et sponseret tiltag med Auping, skulle jeg straks erfare, at jeg var galt på den. Jeg har nemlig fået et sovemøbel stillet til rådighed, som nu er blevet indviet. Altså… Du ved…

Der er den. Tildækket for nu. Det er nu rart at komme hjem til en redt seng.

En af de ting, jeg holder af, er at sove i gode senge – det sker typisk, når jeg besøger fornemme hoteller. I mit hjem havde vi tidligere en nydelig seng, men den var blød. Blød som i virkelig blød. Mit semi-gamle korpus kunne da også blive udfordret let, når jeg skulle ud af sengen: Det var nemt at synke ned, når man skulle op. Og når jeg ser tilbage på søvnen, så sov jeg halvt så godt, som nu.

Samme model – anden farve.

Hvorfor? Dels fordi, at Auping har lavet senge i længere tid end jeg har sovet – og kommer til at sove i hele mit liv. De kan deres kram, deres bunde, deres elevation – og deres tilbehør. Jaså? Det kan du tro. Vi snupper lige et kig på det integrerede natbord.

Natbord med habengut

Elevation? Det er ikke kun for de gamle. Måtte du have hang til at læse før sengetid, så er det bare op med ryggen. Og har du travet flot i løbet af dagen, så bed madrassen om at hæve din ben. Oh det gør godt for stængerne. Måtte du have nysgerrige fingre i familien, kan du låse den – i øvrigt trådløse – fjernbetjening til elevationen. Og rumsterer du med indstillingerne i mørke, kan du glæde dig over, at knapperne lyser op. Fikst? Det kan du tro.

Og fra siden.

Det er i øvrigt første gang, jeg har haft en seng med hovedgærde, og selvom det er muligt at vælge en stofbeklædt variant, undgik jeg dette grundet hjemmets søn, som med lethed kunne tilsmudse stoffet. Til gengæld er hovedgærdet med til at “indramme” soveområdet.

Nærmest svævende.

Men hov – hvad er det egentlig for en model, jeg kaster mit legeme i hver aften? Sengen hedder Auping Essential <– læs mere om den her. Måtte du have mod på at prøve sengen i virkeligheden, ville det være hyggeligt at invitere dig hjem, men jeg tænker nu, det er mere passende, at du drøner forbi Aupings butik på Østerbro her

Det her kan du blandt andet opleve i biksen

Overskriften gik jo på at kommende sovende til succes. Onde tunger vil mene, at det er en overdrivelse,  men jeg kan garantere dig, at en god søvn kan mærkes dagen derpå. Efter de første nætter var jeg decideret øm i kroppen. Jeg lod mig fortælle, at det skyldes, at kroppen har slappet af og ligget optimalt. Det er jo helt godnat at tænke sig, hvor skidt jeg principelt kan sovet i de sidste år.  Til gengæld bliver det nu en god morgen.

Godmorgen.

Historien er sponseret af Auping

My Pleasure på Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.