Home Kort - men godt Fra lørdag til lørdag – lidt om ugen der gik – del 332

Fra lørdag til lørdag – lidt om ugen der gik – del 332

by Nicolai Klingenberg

Så blev det månedsskift med et trylleslag. Eller egentlig bare ganske naturligt. Alligevel kom det bag på mig, at det pludselig blev oktober. Sådan kan man pludselig bliver overrumplet. Men det er blot et kalenderblad mere, der er blevet vendt. Nu skal vi til uge-kavalkaden, der begynder med et pudseløjerligt salgsopslag.

Hvis du lige står og mangler Glocosamin…

Et sikkert tegn på, at sommeren er forbi: Vandpistolsudsalg.

Sidste chance… Men kun for i år.

Der var fest og glade dage på Skovriderkroen.

Snøvsen fyldte 40

Vi rundede det lille hus mod nord.

Ved sommermatriklen

Klar til førnævnte 40-års fest!

Hende her er jeg helt tosset med

Sidste var det Johs, der kiggede ind i skabet – denne gang trådte en anden ud.

Ross virkede ikke særlig overrasket over, at Vibe trådte ud af køleskabet

“Despacito…”

René synger så fint, at Ross måtte knibe en tåre

Sejlene blev sat!

Ohøj.

Jeg trak ind til siden og erhvervede mig en bid mad.

Frikadelle-stund

Dagens agenda.

Tabula rasa

Der var intet andet end luft på himmeltapetet.

Mod himlen

Er der noget bedre end at finde en gummikrokodille? Ikke rigtigt.

Verdens bedste

Der er en podcast på vej.

Unge Jeppe i Hellerup

Andre brosten. Anden personlighed.

Trip-trip

Vi render ikke kun på hinanden i opgangen. Også ude foran.

Ham fra første.

Der var lige plads til en hurtig juice.

Jeg rendte på Zeth ved Imerco

Tidligt op – og afsted med Michael fra Copenhagen Concierges.

Mod Syden.

Klar, parat, afsted.

Og afgang

Tappy bag gardinerne.

Udsigten nydes

Et sted i Bellagio.

Patina

Denne her sag vender jeg tilbage til…

Vort hotel

Solen viste sig sporadisk, men flot.

Nær Como

Således blev det den 1. oktober på en flot søndag. Jeg håber din kommende uge bliver mægtig, og husk, at stødt peber slet ikke er så fornærmet, som det lyder.

Facebook

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk