Home Kort - men godt Fra lørdag til lørdag – lidt om ugen der gik – del 334

Fra lørdag til lørdag – lidt om ugen der gik – del 334

by Nicolai Klingenberg

Medio oktober. Løvfald. Lidt varme på, tidlig solnedgang, senere solopgang. Det er det samme hvert år, og det er stadig særdeles tåleligt. Snus ind, næste gang du går ud. Det er pragtfuldt. Ligesom livet. Nå. Ikke mere små-filosoferen. Vi skal til en drønflot ugekavalkade med ditto mennesker. Først et flyve-moment. Velkommen hid!

“Nu igen…”

Vi rejste hjem fra en opgave i Cannes.

Vi var hyret som dommere til Miss Solskin

Et trinbræt hørmer lidt trist. Sådan lidt bart og semi-tomt. Søndags-feeling, du ved.

Jeg kom hjem og måtte tage toget nordpå.

Nå. Vi skal ikke dvæle ved smutture og weekend hele tiden. Op på hesten!

Mandag med skitseblokken. Eller kameraet..

“Spotpris på cyklamenfarvede havehynder”

Thomas, René og Ross var til lagersalg.

Anders er og bliver både glad, flittig og kreativ.

Anders fik vurderet sin i weekenden fremstillede lertøjsfigur af en semi-venlig sensor

Denim og pandehår for alle pengene.

Jeg kender ikke vedkommende.

Besørg, tør og gem pappet.

Der samles ind til noget krea

Under jorden til røntgen.

Jeg kørte med tog under Riget.

Og ud på det grønne.

Og alt gik vel. Så pustede jeg ud ved de grønne plæner.

Våd asfalt og morgengry.

2900 Hellerup.

Der blev filmet og klippet og ordnet.

Jeg var på opgave med Hervard. Det bliver så fint!

Monsieur!

Virgil dukkede op midt i det hele. Drøn flot som vanlig.

Når viceværten skriver det, er det lov.

Et vældig gammel opslag, men stadig gældende.

Et patineret skød.

“Der ligger en med blotte skød midt i parken

Idyl i hjemmet. Igen. Faktisk hver dag. Men nu var Ferdinand og jeg alene på pinden. Mor kom hjem med bøf.

Vi var alene hjemme.

Ugens tip? Det er faktisk okey-dokey at kaste med sten, hvis man bor i et glashus, såfremt man kan tage sig til tåls med træk

Alle årets uger og alle ugens dage er My Pleasure på Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk