Home Pindemadder Web-tv: Rødglødende vinåbning uden brug af proptrækker

Web-tv: Rødglødende vinåbning uden brug af proptrækker

by Nicolai Klingenberg

Måtte du have bøvl med at åbne din vin på traditionel vis, så får du her et glohedt tip til at oppe din kunnen udi flaskens anatomi og aftagning af flaskehalse med et absolut rent cut… Velkommen til vinåbning på lettere avanceret niveau.

Så er vi i gang…

Rygterne lyder, at metoden blev udvikling for over 100 år siden, når folk med hang til portvin skulle åbne gamle flasker, hvori proppen med lethed kunne være i fare for at smuldre. Tryk på play, se med og bliv klogere.

Således blev vi klogere på sagerne – måtte du forsøge dig med ovenstående tiltag, hører jeg gerne fra dig. God fornøjelse!

Propper og feel good på Facebook

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk