Home Pindemadder Web-tv: Rødglødende vinåbning uden brug af proptrækker

Web-tv: Rødglødende vinåbning uden brug af proptrækker

written by Nicolai Klingenberg 23. oktober 2017
Pin It

Måtte du have bøvl med at åbne din vin på traditionel vis, så får du her et glohedt tip til at oppe din kunnen udi flaskens anatomi og aftagning af flaskehalse med et absolut rent cut… Velkommen til vinåbning på lettere avanceret niveau.

Så er vi i gang…

Rygterne lyder, at metoden blev udvikling for over 100 år siden, når folk med hang til portvin skulle åbne gamle flasker, hvori proppen med lethed kunne være i fare for at smuldre. Tryk på play, se med og bliv klogere.

Således blev vi klogere på sagerne – måtte du forsøge dig med ovenstående tiltag, hører jeg gerne fra dig. God fornøjelse!

Propper og feel good på Facebook

Pin It

You may also like