Home Ekvipering John Klysner i klædelig alliance med Cotton Kitchen

John Klysner i klædelig alliance med Cotton Kitchen

by Nicolai Klingenberg

Rundt om John Klysner…

Kender du John Klysner og Cotton Kitchen. Hvis du svarer nej, er vi umiddelbart i samme båd, men så er det jo fint, at vi kan blive klogere. Min egen uvidenhed omkring kunstneren er dog ikke noget at prale med, hvorfor denne skrivelse også har lært mig en lille smule om manden, der nu er aktuel – endda med et event nu på torsdag, som du – hermed – er inviteret til.

John Klysner på højstol og flankeret af kunstneriske muleposer

John Klysner er legemliggørelsen af begrebet multitalent. I år har han været aktiv i fem årtier, og gemmen tiden har han blandt andet rumsteret med tøjdesign for Nørgaard, introduceret danskerne for unisex-beklædning, skabt kunst af LEGO og rejst kloden rundt som journalist og illustrator.

cotton kitchen

Fra den aktuelle udstilling

 

“John Klysner’s works are internationale Danish. They are unique and so full of fantasia. Finally something visually interesting is coming out of Denmark.”So go for it!”

Ordene stammer fra Andy Warhol og blev sagt i New York i 1985, hvor Klysner var inde over Warhols kreative samlingssted, The Factory, hvor Klysner havde en finger med i fabrikken.

John Klysner the factory

Er det ikke ham, der kendte Warhol?
Jo.

På torsdag den 16. november fra klokken 16 til 20, kan du smutte forbi Møntergade 3 i Købehavn, hvor John Klysner og hans fem årtiers arbejde fejres med en særlig – og angiveligt – klædelig kollektion af tøj og tasker med Klysners motiver, som er overført til førnævnte gevandter. Det bliver helt og aldeles afslappet, men vældig hyggeligt.

mulepose

Med print og pose

Du finder Cotton Kitchen på Facebook her

Der findes artikler om tøj til mænd på My Pleasure her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk