Home Automobiler Kia Stinger er nu en realitet på de danske veje – endda med bi-turbo

Kia Stinger er nu en realitet på de danske veje – endda med bi-turbo

by Nicolai Klingenberg

KIA Stinger – ny turbo på de danske veje

Hos KIA har man sadlet om med lanceringen af KIA Stinger – der er nemlig tale om et køretøj, der skiller sig markant ud fra resten af det hidtidige sortiment, og her skal vi se et flot sammenklip af et par omgange på en bane på Mallorca. Men fat mod – for nu kan nemlig få leveret vognen i Danmark fra nu.

kia stinger front

KIA Stinger – Fås nu også på danske veje

I bund og grund handler den nye model om meget mere end en bil – det handler om at skabe en holdningsændring hos dansken.

kia stinger

Nydeligt bagparti

Og nu til et flot strimmel levende billeder

Måtte du ligge inde med 619.694 kroner, så er du i stand til at købe den nye KIA Stinger – her får du introduktionsmodellen med en 2,2 liters dieselmotor, men ønsker du en mere potent kørsel og dertilhørende “brum”, kan du passende kigge toppen af modelprogrammet.

Her får du nemlig en motor på 3,3 liter med bi-turbo, som formår at sende det sporty køretøj fra nul til hundrede på 4,9 sekunder. Hestekræfter? Dem får du 370 af i topmodellen.

coupé

Sideskud

Designet vandt i øvrigt EyesOn-designprisen her i år, og Stinger ligner da heller ikke (noget som helst), som jeg har set KIA lave før. Til gengæld aner jeg generelle nye design-toner hos brandet – blandt andet på deres nye Stonic, men det er en anden historie.

Nå – på udstyrsfronten kan du blandt andet se frem til lyd fra Harman/Kardon, et head-ud display, fuld integration med Android Auto og Apple CarPlay og et hav af sikkerhedsudstyr, såsom intelligent fartkontrol og fjernlysassistent. Plus meget, meget mere.

kia

Der er noget potent over denne gran turismo

Historien er præsenteret i samarbejde med Kia Stinger, og du kan læse meget mere om bilen her

Der findes talrige artikler om biler på My-Pleasure.dk her

Facebook & My Pleasure

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk