Home EkviperingKluns Les Deux kollektionen der krympede – med vilje

Les Deux kollektionen der krympede – med vilje

by Nicolai Klingenberg

Ved et hurtigt øjekast vil du måske tænke, at klæderne i denne historie ser noget små ud. Men din tanke er ikke helt skæv. Og Les Deux har gjort det med vilje.

Små klæder, små glæder. Det skal dog forstås positivt.

Omend jeg ikke skriver om børnetøj, så ville jeg gerne bringe nyheden her, da jeg har fulgt Andreas von der Heide i årevis qua hans eventyr udi klæder. Jeg lyttede, skrev, fulgte med på siden og meget, meget mere. Nu er der nyt igen, for holdet fra Les Deux har nemlig begået en ny kollektion til de mindste. Den er online lige straks – se her, hvad du kan begave din nevø, vens søn eller eget barn med.

På med skjorten

Andreas – nu er Mini Les Deux på trapperne. Hvad er det for et tiltag?
– Det er et Les Deux look på, hvordan de mindste skal gå klædt. Vi har taget vores identitet og overført det til de mindste. Der er alt fra suitpants til skjorter og hoodies.

Well dressed

Hvordan opstod idéen? 
– Da vi startede Les Deux lå tanken om børn langt væk, men inden for de sidste fem år har drengene på teamet fået fem børn, så en børnekollektion lå pludselig på bordet. Det er blevet til et cool Les Deux look til de mindste, som vi er super stolte over, og som ungerne elsker – i hvert fald de små, der har set det so far.Hvad har den største udfordring været at skulle skabe klæder i små størrelser?
– Vi allierede os med børnebrandet Mini a ture, så vi har ikke haft de store udfordringer til opstarten. Mini a ture er kendt for deres kvalitet, og de har været i gamet i mange år, så det er gået fornuftigt. Det sværeste var at få photo shootet til at gå op i en højere enhed – der var fart på, men det er børn, så det er jo bare skønt.

Qualis pater, talis filius

Hvornår og hvor er I i luften?
– Jamen det er vi ganske, ganske straks. I morgen torsdag, skulle du kunne finde det i vores de danske butikker – og på vores egen webshop på Lesdeux.dk.

Online lige straks…

Skal man ind og se det fysisk, så er det hos Mini A Ture hos Magasin på Kongens Nytorv.

Du finder flere artikler om kluns og lignende på My Pleasure her

My Pleasure gelejder dig over til Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk