Home Automobiler Ny Aston Martin Vantage – en bil til to personer til knapt tre millioner kroner

Ny Aston Martin Vantage – en bil til to personer til knapt tre millioner kroner

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Aston Martin Vantage anno 2018

For år tilbage havde en af mine venner en Aston Martin DB9 – det var et mægtigt flot og hurtigt køretøj, som jeg i øvrigt havde fornøjelsen af at låne en enkelt gang. Og sikke et køretøj! Medio 2018 lander Aston Martin Vantage så på markedet, og den har jeg ikke råd til. Men det har du måske. Uanset hvad, er det den model, vi her skal se på.

Aston Martin Vantage

Værsgo: Den nye Aston Martin Vantage
Foto: Drew Gibson

Vantage-navnet er dog ikke nyt, for det har været at finde på andre Aston Martin modeller gennem tiden – og første gang var i 1951, hvor en særlig Aston Martin DB2 kunne fås med en hidsigere motor, og dermed blev Vantage navnet en lighed med power.

kabine

Inden døre
Foto: Drew Gibson

Det nye i 2018 for Aston Martin Vantage bliver blandt andet motoren, som er V8 sag på 4,0 liter med med bi-turbo og udført i aluminium. Resultatet? 510 hestekræfter og en nul til 100 tid på 3,5 sekunder. Og den motor er faktisk en base, der stammer fra Mercedes AMG.

Vantage V8

Af banen
Foto: Drew Gibson

automatgear

Gearvælger – automatisk og med otte gear
Foto: Drew Gibson

Man har ydermere – og vanen tro – lagt sig i selen for at kunne levere “craftsmanship” på højeste niveau – alt fra sublim maling og lakering til en heftig brug af luksuriøs alcantara og læder til sporty, ventilerede sæder og mulighed for ekstra tilvalg af et særligt sportsrat, kulfiber interiør og et velspillende musikanlæg.

Kontrolpanelet
Foto: Drew Gibson

Aston Martin Vantage  er 4,46 meter lang og 2,15 meter bred, hvis du måler sidespejlene med, og det længdemål gør faktisk bilen lidt over tre centimeter kortere end en Porsche 911.

LED

Rødt bagparti
Foto: Drew Gibson

Hos Aston Martin udtaler den øverste, teknisk mand, Max Szwaj:

“As an automotive engineer the challenge is always the same: to achieve greater efficiency in every area of the car. With an unashamed sports car such as an all-new Aston Martin Vantage you have another challenge – the relentless pursuit of greater emotion and excitement. Not only have we massively improved the hardware of this new Vantage, we’ve invested it with true heart and soul.”

Køler

Der er en lovlig bule i… køleren
Foto: Drew Gibson

Ventilerede sæder
Foto: Drew Gibson

Jeg synes, at bilen tager sig intet mindre end fantastisk ud – den er potent uden at være vulgær, den er kurvet uden at være buttet, og så skal du vide, at bilen ydermere kommer med paraply og paraplyholder. Det bliver ikke meget bedre.

Svusj
Foto: Drew Gibson

Flere biler på My-Pleasure.dk her

Der findes en dansk forhandler her

Facebook er her

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk