Home Podcast Podcast: Hjemturen – del 1

Podcast: Hjemturen – del 1

by Nicolai Klingenberg

Jeg skal gerne tilstå, at denne her udgivelse, som rummer en podcast med enetale, har været et stykke tid under vejs. Først mentalt – og siden på både landevej og motorvej. Det er nemlig på vejen, at tankerne fra tid til anden får frit løb, og med det in mente, indspillede jeg for kort tid siden en podcast.

podcastLYT MED HER

Men hvad er planen med “Hjemturen” fremadrettet? Jeg vil – når lejligheden og stemningen byder sig – udtale nogle tanker, men det behøver ikke være mig alene – måske har jeg en taxachauffør ved min side, en ven, et familiemedlem, en tilfældig, en læser eller en helt tredje, som jeg taler med. Den tid, den fornøjelse.

Jeg har delt klippet med et par frivillige pre-lyttere, og jeg er blevet både stolt og klogere af deres feedback. Jeg taler langsomt i episode et, og det skyldes “humøret” – det var sent om aftenen, det var kulsort, og jeg var alene. Jeg vil meget gerne høre, hvad du tænker, om det, du har lyttet til. Og har du et emne, som du ser som oplagt at tale om, hører jeg meget gerne fra dig på nk@my-pleasure.dk 

Dertil skal du vide, at jeg virkelig vil sætte pris på en deling af denne historie, så podcasten kan blive hørt i endnu højere grad, så den kan udvikle sig til det bedre. Tak igen.

[podlove-subscribe-button button=”Subscribe”]

Bruger du iTunes-appen, og vil du høre med fremadrettet? Alle tiders! Og tak. Således holder du dig opdateret:
1. Åbn Podcast-appen
2. Tryk på + i hjørnet og “Tilføj podcast”
3. Indsæt følgende: pcast://my-pleasure.dk/feed/podcast

Facebook

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk