Home Travel Podcast: Hjemturen – del 1

Podcast: Hjemturen – del 1

written by Nicolai Klingenberg 12. november 2017
Pin It

Jeg skal gerne tilstå, at denne her udgivelse, som rummer en podcast med enetale, har været et stykke tid under vejs. Først mentalt – og siden på både landevej og motorvej. Det er nemlig på vejen, at tankerne fra tid til anden får frit løb, og med det in mente, indspillede jeg for kort tid siden en podcast.

podcastLYT MED HER

Men hvad er planen med “Hjemturen” fremadrettet? Jeg vil – når lejligheden og stemningen byder sig – udtale nogle tanker, men det behøver ikke være mig alene – måske har jeg en taxachauffør ved min side, en ven, et familiemedlem, en tilfældig, en læser eller en helt tredje, som jeg taler med. Den tid, den fornøjelse.

Jeg har delt klippet med et par frivillige pre-lyttere, og jeg er blevet både stolt og klogere af deres feedback. Jeg taler langsomt i episode et, og det skyldes “humøret” – det var sent om aftenen, det var kulsort, og jeg var alene. Jeg vil meget gerne høre, hvad du tænker, om det, du har lyttet til. Og har du et emne, som du ser som oplagt at tale om, hører jeg meget gerne fra dig på nk@my-pleasure.dk 

Dertil skal du vide, at jeg virkelig vil sætte pris på en deling af denne historie, så podcasten kan blive hørt i endnu højere grad, så den kan udvikle sig til det bedre. Tak igen.

Bruger du iTunes-appen, og vil du høre med fremadrettet? Alle tiders! Og tak. Således holder du dig opdateret:
1. Åbn Podcast-appen
2. Tryk på + i hjørnet og “Tilføj podcast”
3. Indsæt følgende: pcast://my-pleasure.dk/feed/podcast

Facebook

Pin It

You may also like