Home Podcast Podcast & pindemadder: Den med besøget på Søllerød Kro

Podcast & pindemadder: Den med besøget på Søllerød Kro

by Nicolai Klingenberg

Legendariske Søllerød Kro

Jeg spiser gerne ude – og selvom jeg har haft hang til at spise oftere ude, så sker det – heldigvis – stadig, at jeg tager ud af hjemmet for at spise. I denne podcast skal vi til Søllerød Kro, hvor jeg fik et himmelsk måltid at smage.

Søllerød kro

Ankomstparti med signaturskilt

Men intet måltid uden godt selskab, og i den forbindelse havde Jeppe Bentzen mulighed for at være medspisende. Vi fik vendt på det ene, det andet, maden og stemningen, men vi fik også bevingede ord fra Jan Restorff, køkkenchef Brian Mark Hansen og sidst – men så absolut ikke mindst – også nyttig viden om vildt fra Mads Kongsgaard Jensen, som repræsenterede Søllerød Kro i dysten “Årets Vildtret 2017”.

Jeppe Bentzen

Jep(pe) Bentzen

gourmet

Snack med vagtelæg.

Men vandt han? Det kan du tro. Lyt med lige herunder!

Skulle jeg citere en morsom del af dialogen, så lyder det således:

“Med hensyn til mængden af vin. Det er jo onsdag i morgen.. Skal I noget i morgen?”

“Kun livet, men det er jo ikke en forhindring som sådan”

“Jeg vil gerne kunne cykle i morgen”

middag

Fortryllende… Og stadig i stand til at cykle dagen derpå.

kød

Vildt (lækkert)

Hvis du er nysgerrig på, hvad vi fik at spise, så får du et kig på menuen fra Søllerød Kro herunder.

Søllerød signatur

Oscietra Unika ”en surprise”
***
Caviar Søllerød Selected – kammusling – blåmusling
***
Pighvar – østers – kartoffel
***
Jomfruhummer – sprød gris – hengemte svampe
***
Thybo – trøffel – selleri
***
Det bedste fra anden – løg – whisky
***
Hårvildt – pære – aromatisk peber
***
Blomme – hasselnødder fra Piemonte – karamel

***

Champagne

2008 viste sig fra en gevaldigt flot Pol Roger side.

Du kan besøge Søllerød Kro her

dessertvin

Nær finalen

Hvis du vil lytte til flere podcasts kan du klikke her

Facebook

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.