Legendariske Søllerød Kro
Jeg spiser gerne ude – og selvom jeg har haft hang til at spise oftere ude, så sker det – heldigvis – stadig, at jeg tager ud af hjemmet for at spise. I denne podcast skal vi til Søllerød Kro, hvor jeg fik et himmelsk måltid at smage.

Ankomstparti med signaturskilt
Men intet måltid uden godt selskab, og i den forbindelse havde Jeppe Bentzen mulighed for at være medspisende. Vi fik vendt på det ene, det andet, maden og stemningen, men vi fik også bevingede ord fra Jan Restorff, køkkenchef Brian Mark Hansen og sidst – men så absolut ikke mindst – også nyttig viden om vildt fra Mads Kongsgaard Jensen, som repræsenterede Søllerød Kro i dysten “Årets Vildtret 2017”.

Jep(pe) Bentzen

Snack med vagtelæg.
Men vandt han? Det kan du tro. Lyt med lige herunder!
Skulle jeg citere en morsom del af dialogen, så lyder det således:
“Med hensyn til mængden af vin. Det er jo onsdag i morgen.. Skal I noget i morgen?”
“Kun livet, men det er jo ikke en forhindring som sådan”
“Jeg vil gerne kunne cykle i morgen”

Fortryllende… Og stadig i stand til at cykle dagen derpå.

Vildt (lækkert)
Hvis du er nysgerrig på, hvad vi fik at spise, så får du et kig på menuen fra Søllerød Kro herunder.
Søllerød signatur
Oscietra Unika ”en surprise”
***
Caviar Søllerød Selected – kammusling – blåmusling
***
Pighvar – østers – kartoffel
***
Jomfruhummer – sprød gris – hengemte svampe
***
Thybo – trøffel – selleri
***
Det bedste fra anden – løg – whisky
***
Hårvildt – pære – aromatisk peber
***
Blomme – hasselnødder fra Piemonte – karamel
***

2008 viste sig fra en gevaldigt flot Pol Roger side.
Du kan besøge Søllerød Kro her

Nær finalen
Hvis du vil lytte til flere podcasts kan du klikke her