Home PindemadderBobler Breaking news og invitation: Skovriderkroen genopstår som Entré i weekenden

Breaking news og invitation: Skovriderkroen genopstår som Entré i weekenden

by Nicolai Klingenberg

Vi skal et smut til 2920, hvor Skovriderkroens midte netop nu er ved at blive omdannet til et nyt sted for dig, der måtte have hang til det gode liv – uden det hverken bliver med næsen i sky eller ren leverpostej. Forklaring følger – men tag godt imod Entré, som åbner i denne weekend.

Så er vi i gang – lige om lidt!

Jeg indrømmer blankt, at Skovriderkroen har lagt lokaler til talrige festligheder, som jeg har deltaget i: Receptioner, tossede nattefester, en 30-års fødselsdag, julefrokoster, en 40-års fødselsdag og festlige sommerfester. Men nu bliver det aldeles anderledes.

Måske er du som jeg over 30 år, og måske er det ikke København K, der skal være omdrejningspunktet, hver gang du går ud. Mægtigt. Serge Silveira skal være manager, og DJ med ansvar for den musikalske profil på stedet (og det betyder blandt andet besøg af andre diskjockey venner), og hvis du ikke har truffet ham i løbet af de 35 år, han har været en del af natte- og musiklivet i Danmark, har du noget glæde dig til.

Serge. Men jeg kalder ham Sørtsj. Det bliver han ikke vred over.

Der er officiel åbning denne weekend – og jeg synes, du skal kigge forbi. Jeg har har planer om at være på pletten fredag aften, og der er officiel åbning et par minutter i midnat.

Entré satser stort på det sociale – gæsterne må hjertens gerne agere og socialisere på tværs af bordene, og på madscenen bliver det “sharing food” med både koldt og varmt til maven. Musikken? Den skulle der vist også være styr på.

Garanteret fri for Rollo & King.

Onsdag og torsdag: Bar åben fra 17 til 23, restaurant åben fra 18 til 23
Fredag og lørdag: Bar åben fra 17, restaurant åben fra 18 til 23, club åben fra 23 til 03, natsnacks fra 24.00 til 02.30.
Søndag: Restaurant åben fra 15 til 21

Det handler dog om langt mere end at gå på “club”. Personligt hilser jeg tanken om søndagsmiddage, bingo-aftener og sommerlige udeserveringer lige så velkomne som magnumchampagne og østers til fair priser. Det er idéer, der meget vel kan blive til virkelig. Man vil lukke natklubben klokken 03, så du kommer hjem i ordentlig tid. Og du kan også vælge at blive hjemme fredag og lørdag og i stedet tage familien med om søndagen. Alternativt prøve lidt af hvert.

Du må godt svinge dig i gardinerne. Måske. Vi får se.

Det bliver ordentligt uden at være krukket, det bliver champagne uden at være en kliché, det bliver lækkert uden at være billigt, det bliver godsejerklud, men med højt humør…

SÅ ALTSÅ: 

Kom til åbnings ramasjang i denne weekend – du kan opleve en del af universet fredag fra midnat, mens køkkenet er oppe at køre lørdag aften. Du får en flot “intro” til kold og varm spise til under 300 kroner pr. snudeskaft. Der er gratis entré hele fredag nat – og lørdag kommer du gratis ind mellem 23 og midnat. Mere? Ja da – der er dobbelt op i baren på longdrinks og champagne lørdag mellem 17 og 19, for de spisende gæster. 

Baren er åben. Lige om lidt. Husk, at spise før.

Startskudet lyder lige om lidt – jeg vil gøre mit for, at give stedet en chance. Jeg håber, vi ses!

Entré på Facebook

Du kan kontakte Serge på Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.