Home Pindemadder Læg vejen forbi Bichel Vine, og smag østers og champagne – før du handler

Læg vejen forbi Bichel Vine, og smag østers og champagne – før du handler

by Nicolai Klingenberg

Velkommen hos Bichel Vine

I morgen, lørdag, skal du overveje at besøge en af de tre Bichel Vine forretninger, som har til huse i Aarhus/Hjortshøj, Malling og på Frederiksberg. Hvorfor? Fordi de rare mennesker disker op med en mulighed for at smage både østers og champagne – inden du svinger kortet eller bladrer af fra dit vred med kontanter.

Bichel Vine champagne

Pop-stars

Anledningen til fremstødet skal findes i det faktum, at man – hos Bichel Vine – har erfaret, at kunderne kan finde det lidt vanskeligt at finde det rette match udi mad og champagne. Jaså? Det kan du tro. Og der loves, at der mindste vil være ti forskellige flasker at smage på.

Er du i nærhed af gårdbutikken i Hjortshøj, kommer Havnens Fiskebus forbi og agerer østersbar, hvorfor du således også kan smage lidt mundgodt, inden du handler.

østers

Friske østers med tilbehør (hvis du skulle være i tvivl)

 

Måtte du være i vildrede? Ingen problemer. Du kan nemlig medtage din Nytårsmenu (du behøver ikke medbringe de fysiske råvarer, men blot en lap papir med dine retter), hvorpå de rare Bichel-folk vil kunne guide dig til oplagte eller i hvert fald gode bud på, hvilke vine der måtte egne sig til din menu.

champagneglas

Fundet på Bichel Vines Instagram

Du finder adresser og åbningstider på hjemmesiden her

Mere mad og vin på My-Pleasure.dk her

F A C E B O O K

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk