Home Ure Bell & Ross lancerer to nye heritage modeller med vintage-islæt

Bell & Ross lancerer to nye heritage modeller med vintage-islæt

by Nicolai Klingenberg

Hos Bell & Ross har man netop lanceret den tredje generation i ur-firmaets Vintage kollektion, og selvom selve firmaet kun har eksisteret i 26 år, så kan man sagtens lave ure, der hylder fortiden – det er i hvert fald hvad, Bell & Ross gør med deres to nye modeller, som officielt bliver præsenteret på BaselWorld 2018 messen.

bell & ross ure

Min favorit af de fire variationer, som du bliver klogere på i denne historie

Vi begynder med lighederne – begge nye ure har en diameter på 41 millimeter og kan leveres med enten stållænke med foldespænder eller en – efter min mening – klædelig sort gummirem. Dernæst har begge ure glasbagkasse med frit udsyn til et mekanisk urværk med automatisk optræk.

Bell & Ross Heritage

Bell & Ross Heritage med chronograph og gummi

Den eneste reelle forskel på de to ure er chronograpfunktionen, som “kun” findes i BR V2-94 Steel Heriatage modellen – ja, jeg beklager det usexede navn, men hilser generelt de to nye modeller velkommen.

Bell & Ross Heritage

Bell & Ross Heritage uden chronograph og med gummirem

Omend det ikke er første gang, at Bell & Ross skaber noget “rundt”, så klæder deres brand. Jeg fik ganske nok af de firkantede modeller, som godt nok var nemme at genkende, men de voksede aldrig på mig – eller ind i min ydmyg samling af ure.

Stål og chrono på noget mere funky baggrund

Måtte du ønske at vide, hvilken af de to nye modeller, jeg kunne finde på at blive forfalden til, så må jeg til stå, at det ville være den “rene” model uden chronographfunktion. Og  det skulle være modellen med gummirem.

Bell & Ross Heritage

Voila

Stort ros til placeringen af dato, som har fundet sin plads mellem 4 og 5 markeringeren. Det fejrer vi med en lille video herunder.

Bell & Ross nævner selv, at inspirationen til de to nye ure stammer fra instrumenteringen i en række flyvemaskiner fra 1960’erne. Let retro? Det kan du fint sige. Derudover er glasset af safir og med ganske fine kurver, som emmer af datidens armbåndsure.

Bell & Ross Heritage

41 millimeter – og jeg synes det er vellykket.

Priserne skulle være lige på trapperne, men vil du se flere ure, så kig forbi ur-kategorien på My-Pleasure.dk her

 F A C E B O O K

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk