Home Kort - men godt Feel-good stafetten – den med Brian Lykke

Feel-good stafetten – den med Brian Lykke

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Få det rart med Brian Lykke

Jeg traf Brian Lykke i forbindelse med en podcast, som omhandler ure. Det var mægtigt. Jeg har ydermere moret mig kosteligt, når han har været på TV-apparatets sendeflade, og det samme har min søn, men her skal det handle om feel-good, pyt-knapper og andet fint.

brian lykke podcast

Vi begik en podcast

Brian – hvad er det bedste, der foregår i din tilværelse for tiden?
– Det er, at jeg er tvunget til at være “alenefar”, da min kæreste er på skriveophold. Det gør, at jeg er nødt til at sige nej til forskellige ting og møde sent eller tage tidligt fri. Det er fedt at stå med det hele selv – eller det vil sige det er fedt at opdage, at hverdagen faktisk godt kan fungere uden min kæreste, selvom jeg og ungerne savner hende.

Og hvad er det gode liv for dig?
– Det jeg lever. ikke at jeg ikke kan forbedre mit liv og ikke mindst mig selv. Men i det store hele føler jeg mig ekstremt priviligeret. Jeg har en familie, jeg elsker, og vi har alle gang i nogle gode ting.

Jeg koncentrerer mig faktisk om at nyde min tilværelse i disse år.

Hvad har du sidst spenderet i omegnen af en tusindlap på?
– Et par nye sko. Jeg havde en overnatning i Århus sidste weekend i forbindelse et firmajob. Jeg fandt et par rigtig fede Filling Pieces sko på tilbud.

Hvilket nyligt minde af festlig karakter står særlig tydeligt?
– Nytårsaften. Vi havde en lille fest derhjemme med gode venner. Egentligt stille og roligt, men pludselig var der gang i udklædningskassen og parykker, og diverse kostumer blev fundet frem. Musikken blev skruet op, og det næste, jeg husker, er, at klokken var 5.30, og min 13 årige datter festede med hele natten. Det var virkelig skægt. Jeg tror aldrig, hun har været vågen efter klokken 2 før.

Kunne du være venlig at vise os et klip, som du har moret dig kosteligt over talrige gange?
– Jeg ved ikke om det går under betegnelsen “klip”. Men denne her skal ALLE se:

Hvad vil du gerne have mere af i tilværelsen?
– Hmm… Jeg vil gerne spendere mere tid med de mennesker, jeg holder af. Ja, det er helt vildt banalt og måske en aldersting, men jeg synes virkelig, tiden går vanvittig hurtigt, og ofte ærgrer jeg mig over, at jeg ikke ser mere til mine nære venner og gode bekendte.

Og hvad skal vi have mindre af i tilværelsen for at få det endnu bedre?
– Mindre intolerence og lukkethed. Jeg synes, vi generelt rundt om i verden og ikke mindst herhjemme oplever at lande og befolkninger lukker sig sammen. Det er grotesk, at EU jo nærmest er i eksistenskrise. Så mange års kamp for åbenhed og sammenhold på tværs af landegrænse er i fare for at være skønne spildte kræfter. Det er sgu da fjollet.

Hvordan står det i øvrigt til med kærligheden?
– Min kæreste og jeg har været sammen i snart 17 år. Og jeg tror (eller håber i hvert fald…) at jeg taler for os begge, når jeg siger, at vi aldrig har haft det bedre med hinanden.

Det er nok mest mig, der endelig er blevet voksen og ikke mere er bange for at gå glip af alt muligt ligegyldigt pis.

Jeg er en meget heldig mand hvad mit parforhold angår.

Kunne du diske op med et herligt tip, der med lethed kan gøre hverdagen endnu mere flot?
– Få lavet en “pyt-knap”. Helt bogstavelig talt en fysisk knap – eller en mental. Hvad end der passer dig. Men når man tager sig selv i at blive hamrende sur og irriteret over en i bund og grund ligegyldig ting (Jeg kan blive åndssvag sur over min kæreste ikke skruer diverse låg, for eksempel på et syltetøjsglas, ordentligt fast…)

Så tryk på knappen og kom fucking videre.

Lad os se et foto fra din telefon, som hørmer af feel good, og fortæl os lidt om det.
– Billedet er fra den nye sæson af Studie 5, som kommer snart på Kanal 5. Jeg er vært og Stephania Potalivo og Jonas Schmidt er holdkaptajner. Vi har en fest med at lave programmet, og det bilder jeg mig ind kan ses på skærmen.

Fra telefonen

Hvad bør enhver person huske på, hvis tilværelsen måtte vise sig fra en grå side?
– At der forhåbentligt er nogen, der elsker vedkommende.

Ellers er det sgu bare med at købe en enkeltbillet til Phuket…

Slutteligt – hvor kan man få jævnlige doser af dig?
– For tiden mest på DR Ramasjang, Kanal 5 og TV2.

Hvem er Brian Lykke?
Brian Lykke er fra Silkeborg. Bor på bondegård udenfor København.
Skuespiller, komiker og TV-vært.
Uddannet Cand. Comm. i Performance Design på Roskilde Universitet.
Gift med Tilde Mardahl-Hansen.
To børn på 9 og 13 år

brian lykke

Det er Lykke

Se de andre deltagere i stafetten her

Træt af fax? Prøv Facebook

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk