Home Kort - men godt Fra lørdag til lørdag – lidt om ugen der gik – del 347

Fra lørdag til lørdag – lidt om ugen der gik – del 347

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Der var du jo. Og er søndagen også. Vi kan tilskrive døgnet endnu flere lyse minutter, og vi er så godt som medio-måneden. Husk på, at efter januar kommer februar – og efter Z kommer Æ. Men først skal vi se nærmere på en flot samling af øjeblikke, som er indfanget siden sidste lørdag. Først skal vi op på taget. Velkommen hid!

Vi kom til tops

Gud er det antikt? Slet ikke. Men det er bygningen.

Et ordentligt klokkeværk anno 1993

Det blev søndag, og vi tog endnu en herlig tur.

Til etage to, tak

Når jeg ikke har tid, er det godt med en stand-in til togdriften.

Stationsforstander Skrumse

Vi røg forbi farmor og farfar.

Der blev vinket til fotografen

Her kommer to rare mennesker på et foto.

Vibber og Johser

Jeg havnede i naturen, som viste sig at være udstoppet.

Pels og knurhår

Lidt gejstlig har man vel lov at være.

Skrankepaver

Semi-Swedish-chef

Quiche-tid

Jeg kastede lange spor

Skyggeland

Mette og Christopher havet fået nye knager!

Hjertelig tillykke!

Det skulle fejres med lidt box og grydespise

Etage-kom-sammen

En kat har vitterligt ni liv. Plus de løse.

Frede

Vi kiggede på køkkener.

Køkken-alrum-komsammen

Af og til er der virkelig fart på løjerne!

Svusj

Anders & Lucas redigerede anden udgave af have- & hestenyt.

Kanal København

Titlen lyder “Nu ska här bli andra bullar”, og det er firserne, når det er bedst.

Selv samme bog var min som ganske lille

Jonas & Karin medbragte en farlig god tærte. Den så således ud.

Kagetid.

Missede du sidste uges socialrealistiske fotokavalkade, så kan den genopleves her

F A C E B O O K  E R  H E R

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk