Home Kort - men godt Fra lørdag til lørdag – lidt om ugen der gik – del 349

Fra lørdag til lørdag – lidt om ugen der gik – del 349

by Nicolai Klingenberg

Kom maj du søde milde. Men først februar. Og for det ikke skal være lyv, så skal vi først igennem en omgang ugen, der gik med både dyr, ure, mennesker og finurlige observationer. Vi begynder med et stykke sødt. Velkommen hid!

Et stykke pink tærte…

Vi har det godt.

Os to og vores søn.

Nå – vi drog nordpå. Og blev fulgt op. Eller ned. Det var i hvert fald drønhyggeligt.

Vi tog på besøg via transportkassen

Et foto af et par danske solbriller. Jeg påtænker at lave noget med gutterne bag.

Styling stuff

Helle, Per, Johs og Francoise.

En flot kvartet

Forgyldt vintage.

Air-King

Massivt feinschmeckeri

Calatrava

Fascination for de søde dyr.

 

Ferdinand og Freja

Hvis man ikke må lege med maden, kan man jo skrive med den.

Spiselige bogstaver

“Henter du lige….?”

Pudseløjerligt – men det er nu et firmanavn, og pigerne bag er så rare!

Når slæden er parkeret, kan man jo trække cyklen i stedet.

Der var den hvide igen

Tryk, hvis du vil vægte mod denne mand.

Svusj

Falsk fødselsdag og en på goddagen. Hold da fest en fest.

Christian F & jeg til en hyggelig middag

Vi havde misforstået noget – så det blev til en middag mere. Samme aften.

Middag nummer to samme aften.

Anledningen til den flotte aften findes i billedteksten. Og der er Jannick Gram med briller!

Balthazar fyldte fem. Det var aldeles hyggeligt, skulle jeg hilse at sige.

Ugen lakkede mod ende – og weekenden blev en realitet.

Fredag. Alt godt.

Og et let interiørfoto.

Og lige et stemningsfyldt foto fra mit kontor som afrunding.

Jeg håber, din uge har været pragtfuld, og at den kommende bliver lige så. Husk, at nogen bedst kan lide deres juice uden frugtkød, mens andre elsker den med. Der skal være plads til alle.

Missede du den sidste omgang af dagbogs-føljetonen ligger den her

F A C E B O O K

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk