Home Fotografier Mine polaroider kom i glas og ramme – og er klar til salg

Mine polaroider kom i glas og ramme – og er klar til salg

by Nicolai Klingenberg

Du skal ikke være i tvivl om, at det er med lige dele store forventninger og let fugtige hænder, at jeg begår mig ud i denne skrivelse. Du har angiveligt også bemærket, at jeg er ganske nysgerrig på en masse fotografers virke. Jeg læser, bliver klogere – og eksperimenterer (altså fotomæssigt), og nu ryger der en stribe polaroid fotografier til salg. I glas og ramme.

gyngebroen hængebroen

Se nu bare her! Hængebroen – også kendt som Gyngebroen

Hvert foto eksisterer – af gode grunde – kun i ét eksemplar. Jeg har endnu ikke signeret sagerne, men gør det gerne. Der kunne for eksempel stå 1/1 – NK på rammens bagside eller på selve bunden af det fysiske fotografi. Det er helt op til dig. Hvert billede koster 1.000 kroner.

En forladt inkøbsvogn

Det første foto, der eventuelt måtte blive solgt, vil jeg sælge for 500 kroner. Du kan skrive til mig på nk@my-pleasure.dk, hvis du vil vide mere.

Øde landevej på en sensommerdag

Det vil også være muligt at inspicere de viste værker i Charlottenlund efter nærmere aftale – og potentielt i selskab med en kop kaffe.

camplet

Camplet

Måtte du have idéer til en “serie”, hører jeg også gerne fra dig…

Forladte sjusser med ukendt afrunding på aftenen…

Jeg vil gerne sige dig tak for opmærksomheden – og et endnu større tak, hvis du måtte dele denne skrivelse. Så tak.

F A C E B O O K

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk