Home Fotografier Mine polaroider kom i glas og ramme – og er klar til salg

Mine polaroider kom i glas og ramme – og er klar til salg

written by Nicolai Klingenberg 24. januar 2018
Pin It

Du skal ikke være i tvivl om, at det er med lige dele store forventninger og let fugtige hænder, at jeg begår mig ud i denne skrivelse. Du har angiveligt også bemærket, at jeg er ganske nysgerrig på en masse fotografers virke. Jeg læser, bliver klogere – og eksperimenterer (altså fotomæssigt), og nu ryger der en stribe polaroid fotografier til salg. I glas og ramme.

gyngebroen hængebroen

Se nu bare her! Hængebroen – også kendt som Gyngebroen

Hvert foto eksisterer – af gode grunde – kun i ét eksemplar. Jeg har endnu ikke signeret sagerne, men gør det gerne. Der kunne for eksempel stå 1/1 – NK på rammens bagside eller på selve bunden af det fysiske fotografi. Det er helt op til dig. Hvert billede koster 1.000 kroner.

En forladt inkøbsvogn

Det første foto, der eventuelt måtte blive solgt, vil jeg sælge for 500 kroner. Du kan skrive til mig på nk@my-pleasure.dk, hvis du vil vide mere.

Øde landevej på en sensommerdag

Det vil også være muligt at inspicere de viste værker i Charlottenlund efter nærmere aftale – og potentielt i selskab med en kop kaffe.

camplet

Camplet

Måtte du have idéer til en “serie”, hører jeg også gerne fra dig…

Forladte sjusser med ukendt afrunding på aftenen…

Jeg vil gerne sige dig tak for opmærksomheden – og et endnu større tak, hvis du måtte dele denne skrivelse. Så tak.

F A C E B O O K

Pin It

You may also like