Home Ure Pink til mænd: Vacheron Constantin Overseas Perpetual Calendar

Pink til mænd: Vacheron Constantin Overseas Perpetual Calendar

by Nicolai Klingenberg
Pin It

Et kig på og et tik fra Vacheron Constantin Overseas Perpetual Calendar 

Ved du, hvad jeg mægtig godt kunne tænke mig? Så skal jeg fortælle dig. Fred på jorden, evig lykke og vedblivende kærlighed. Men jeg kunne også fint tænke mig et Vacheron Constantin Overseas ultra-thin perpetual calendar.

Vacheron Constantin Overseas Perpetual Calendar

Åh mein Gott!, hvor er det nydeligt

I min optik er der tale om et utrolig nydeligt dresswatch, som ikke larmer for mig – men som heller ikke syner af for lidt. Du ved den helt gyldne og luksuriøse mellemvej med et Vacheron Constantin Overseas Perpetual Calendar.

Du får et ultratyndt urværk, som gør uret let og elegant at se på – og jeg tager både lup og hat af for det faktum, at det kun 4,05 millimeter tykke urværk leverer ikke blot tiden, men også en evighedskalender, som først skal justeres i år 2100.

Vacheron Constantin Overseas Perpetual Calendar

Slankt, klædeligt og af pink guld

Værket består af 276 dele og er med automatisk optræk, og det hele kan ses gennem urets bagkasse, som er af glas. Måtte du afmontere uret for en stund, kan det holde sig selv kørende i 40 timer, før det igen skal på håndleddet for at trække sig selv op, når du bevæger dig.

276 dele – gode gamle Caliber 1120 QP/

Du får i øvrigt også en skudsårsindikator og månefase, når nu vi er i gang. Og når du spænder klokkeværkskalenderen om dit håndled, så lukker du enten en mørkeblå alligatorrem eller en gummirem med et foldespænde af 18 karat guld, som matcher selve uret, der også er af (pink) guld.

Selvom jeg ikke har et enormt behov for at kende til skudår eller månefaser, så er et ur med evighedskalender – typisk – noget, der virkelig tager sig godt ud. Jeg finder urskivens layout klædeligt og mere attraktivt end for eksempel en chronograph.

Vacheron Constantin Overseas Perpetual Calendar

Ugedag ved 9-markeringen, måned og skudårsindikator ved 12-markering samt dato ved 3-markering

Ah ja – hvis du har ventet på værkets navn i Vacheron Constantin Overseas Perpetual Calendar, så lyder det lige så sexet, som en tilfældig opremsning fra det periodiske system: Caliber 1120 QP/1.

Vacheron Constantin Overseas Perpetual Calendar

Titte til hverandre.

Er du dybdedykker, må du desværre kigge efter ur andre steder. Uret tåler kun 50 meter vand, men det er rigeligt for mit vedkomende. Diameteren på Vacheron Constantin Overseas Perpetual Calendar lyder 41,5 millimeter, hvilket er alt rigeligt for mig – prisen har jeg ikke opsnappet endnu, men jeg vil forsikre dig om, at jeg ikke står op nogen venteliste pro tempore.

Flere ure på My Pleasure her

F A C E B O O K

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk