Home Kort - men godt Fra lørdag til lørdag – lidt om ugen der gik – del 351

Fra lørdag til lørdag – lidt om ugen der gik – del 351

by Nicolai Klingenberg

Nå, der er du jo. Og søndagen ligeså. Det er godt at se dig. I denne uge skal vi til fødselsdag, køre elevator, til bingo, se en hund og meget andet. Men først kører vi en tur til anden sal. Velkommen med!

Op igen!

Nogle hapser, men Sten bider. Morsomt, ikk’?

Årets første – og bedste.

Kasper havde fået ny T-shirt. Maj havde lagt vanterne til tørre i indkørslen.

Hos Viholmene

Jeg fik lov til at komme helt tæt på opråberne!

Jeg var til bingo

Her kommer et fotografi af en gammel pengeseddel.

Deraf navnet plovmand

Fluks videre til lidt flot og kulørt.

Floralt

Vådt skæg og hængeører – vedkommende er at finde på daglig basis på kontoret.

Jeg har ikke funder ud af, hvad den hedder, men af og til har den kappe på

Jeg havde en mand til forhør.

Bille. Nu med gigastrik.

70 år er ingen alder!

Farfar fyldte år

Det er aldeles vigtigt at kigge op fra tid til anden.

Sikke et spil!

Det gode madliv lever på stationen. Tak til Philip, Jacob & co. I tag-selv området ser du i øvrigt Hannah Maria og Maria med ryggen til.

Kantineluksus

Jeg havde en duo på besøg, som gør sig i ure, der koster alt andet end en formue. Det var et særdeles hyggeligt besøg.

Besøg på kontoret

Jeg så en gammel, men flot bil. Jeg tog sågar et foto af den. Se selv.

Spottet på Stranderen

Jeg prøver et ur af ældre dato. Det var nydeligt. Og har angiveligt overhørt mange ting gennem sit liv.

Vintagesag af guld

Mere blev det ikke til i denne revy, men det har været en fornøjelse af have dig med på turen i det elektroniske bakspejl. Jeg skal gøre mit for, at du kommer tilbage i næste uge, omend du naturligvis også kan komme helt af dig selv, som man siger.

Husk i øvrigt, at løghakning kan give tårer i øjnene, selvom du er lykkelig og tilfreds med tilværelsen.

Sidste uge i fotoform – nummer 350 – kan opleves her

Nyt: Facebook

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk