Home Kort - men godt Fra lørdag til lørdag – lidt om ugen der gik – del 357

Fra lørdag til lørdag – lidt om ugen der gik – del 357

by Nicolai Klingenberg

Med et blev det både søndag – og sommertid. Det skal fejres med en omgang øjeblikke, der ikke umiddelbart lader sig genskabe på eksakt samme vis. Det er det, der gør billeder fascinerende, hvis du spørger mig. Men all-right – vi springer direkte ud i det. Velkommen til!

Vi rumsterede med vand

Vi har for vane at samles. Vi gjorde det igen. Og jeg elsker alt ved det.

Flot spise og kom-sammen hos Majoren

Mon dieu, Montrachet.

Vinen var også mægtig

Hos Mai, Maude og Anna.

Hurra hos – og for – Anna

Jeg blev i vældig godt humør, da jeg så det her.

Gert elsker kød

Nogen havde muntret sig.

Snackvognen vidnede om et flot kom-sammen

Rare kollegaer.

“Tjek lige det her filter med hundeørerne!”

Dvaske Donna

Tænksomt

Et ældgammelt betalingsmiddel.

En skillemønt fra straks efter 2. Verdenskrig

René har ekstra travlt, når konfirmationstiden står for døren qua jobbet som sangskriver.

“Og helle-dusse-da og sikke tiden går, nu er du blevet en rigtig mand, og vi er stolte af dig..”

Nu skal den naturlige pynt, blot findes frem…

Forårsfornemmelser

Egen drue-matrikel.

Eget vinslot? Næsten.

Stulle og Mads HC

Vin-kom-sammen hos Mads HC

Jeppe har alle dage mestret at bruge koppens øre.

På visit hos Jeppe & Tove

Et spisested på Østerbro.

Morsomt.

Vi skulle ud at lære.

Experimentarium runde II

Det her foto blev ganske godt, hvis jeg selv skal sige det.

Midt i København

Julie, Charlotte og Oxe

Insta-brunch i kantinen

“Hvad er det med den kat?!” Den kan betjene kaffeapparaturet.

Vi var på første

“Vil du have en bolcher…”

Det ser ud som om, at jeg lokker, men det var Philip, der bød på karamel

Deskshot.

Mit skrivebord

 

Vissen-Per

Husk at stille uret en time tilbage – ligesom at havemøblerne skal tilbage på terrassen. Måtte du i øvrigt have misset sidste uge-revy, så kan du finde den her

Facebook findes her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk