Home Automobiler Spejl, skulder, blink – nu kan du lease en Golf R fra RB Eriksen A/S

Spejl, skulder, blink – nu kan du lease en Golf R fra RB Eriksen A/S

by Nicolai Klingenberg

Er du i markedet for en lynhurtig Golf R?

Er det ikke en rum tid siden, vi har set på et leasing-køretøj? Jo – over fire uger faktisk. Til gengæld skal vi nu på hjul i en underspillet kraftkarl fra Volkswagen, for de gode leasinggutter hos RB Eriksen A/S har fået et tysk køretøj til garagen. Det er dog langt fra første gang, gutterne levere en Golf R i år… Artiklen er sponseret af RB Eriksen A/S.

Golf R RB eriksen

Der har vi den! Dagens hvide dame med skub i: Golf R

Vi er havnet på en af de mere folkelige hylder med den seneste bil. Hvad har vi med at gøre?
– Vi har at gøre med den folkekære Golf. Dog bare på steroider. Det er en klassiker, og alle ved hvad en Golf er. Næsten alle unge knægte har ejet en, de har kørt tarmende ud af, og næsten alle ældre mennesker har ejet en, de har passet og plejet. Det er en af de eneste biler, som formår at ramme en bred skare, lige fra direktøren, til flaskedrengen, og samtidig emmer af kvalitet, driftsikkerhed og value for money. Kort fortalt: En Golf R fra 2014.

Golf R leasing

Godt til rette bag rattet

Golf har tidligere haft drønhurtige modeller i sortimentet – Golf GTI, Golf VR6 og Golf R32. Hvad kendetegner jeres Golf R?
– Golf R linjen er den rendyrkede racer, og topmodellen inden for Golf linjen. Den er storebror til den lidt mere neddroslede Golf GTI og følger i fodsporene på den tidligere Golf R32. Denne Golf R er meget veludstyret – den har blandt andet, det store discovery pro system, panoramatag, læderkabine, Advanced keyless system og meget mere.

Den render fra 0-100 på 4,8 sekunder (hvis man bruger den dertil indbyggede Launch-Control) og kører fra de fleste superbiler på en bane, da den er så velbalanceret og adræt.

Der er lige så stor køreglæde som bag rattet på en Porsche, men den kan stadig bruges til hverdagskørsel, og den føles komfortabel.

Golf R

De forreste to…

Sætter du bilen i ”Race-Mode’,’ inden du triller den ud af indkørslen, garanterer vi dig, at du smiler hele vejen på arbejde, også selvom det er mandag morgen.

Golf R pris

Fire rør. Det vidner om lidt…

Og hvad får man med brandet VW i jeres optik?
– Med VW får du et brand, som alle kender som solidt, driftsikkert og respektabelt. Især hvis der står ”R” på bagsmækken af den. Man får en bil, der kvalitetsmæssigt er på højde med Audi og Porsche, men til en brøkdel af prisen. Og så er denne model, bare en fornøjelse at sætte sig ind i hver evig eneste dag. 

Golf R

Fin plads på bagsædet

Hvis man måtte være frisk på gaspedalen, hvem kan man så køre dør om dør med?
– Man får en bil, der kan køre op med (og fra), de fleste Porscher, Audi’er BMW’er og ligende. Du får altså en bil, der prismæssigt ligger væsentligt under modeller fra førnævnte brands, men med samme motorkræfter, og som sætter de andre til vægs ved et lyskryds.

Golf R

Indstigning…

Nå – hvis vi sætter os ind i kabinen, hvad kan jeres specifikke model så konkurrere med?
– Efter selv at have kørt i flere, samt haft én i en kortere periode, vil jeg mene at kvaliteten i kabinen, er på højde med væsentligt dyrere mærker. Og tager man én med Discovery Pro systemet (som der ligger i vores), får du et infotainment system og en navigation, der til dags dato stadig ikke er overgået af selv BMW og andre.

Golf R navigation

Automatgear og navi – og bare vent til sidstenævnte bliver tændt

Jeg antager, at bilen er ledig, så kan I klare et par facts omkring priserne?
– Facts omkring prisen er følgende:
1. gangsydelse: 49.895 kroner eks. moms.
Månedlig ydelse: 3.795kroner eks. moms.

Golf R

#Ligepå

Vil du vide mere om leasing i almindelighed, og hvad man bør have for øje og in mente, kan du læse et tidligere interview her

Og hvem ser I som den oplagte leasingtager på bilen?
– Normalt kan vi sagtens kigge på en bestemt bil og have et bestemt kundesegment i tankerne. Indtil videre – bare i år – har vi allerede leveret syv eksemplarer af denne model, og vi har leveret det til alt fra en direktør i en større virksomhed til en yngre knægt, der altid havde drømt om denne bil og havde formået at spare op til den.

Golf R

Rummeligt bagagerum

Så kom vi omkring en blandt talrige biler – du finder flere lækre leasingbiler hos RB Eriksen her
Golf R

Sideskudt

Et socialt medie kaldet Facebook findes her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk