Home Automobiler En modificeret Honda CB150 Verza fra Deus – dit værn mod en potentiel 40-årskrise

En modificeret Honda CB150 Verza fra Deus – dit værn mod en potentiel 40-årskrise

by Nicolai Klingenberg

Deus har rumsteret med en Honda CB150 Verza

deus custom

Her har vi en glad mand på en Deus Custom Honda CB150 Verza

Jeg erfarede, at Honda for nylig har relanceret en motorcykel. Den går under navnet Honda CB150 Verza, og den siger mig ikke al verden. Det gør motorcykler generelt ikke, men det hænger sammen med, at jeg ikke har førerbevis til sådanne maskiner. Den slags kan selvsagt erhverves. Og jeg skal blankt erkende, at lysten til en opgradering af kørekortet ikke blev mindre, da jeg så et nytænkt udgave af maskinen, som firmaet Deus Customs står bag.

Deus honda CB150 Verza

Lige på og med bræt

Det er firmaet Deus Customs, som har begået modificeringerne efter at have modtaget en bestilling fra Hondas indonesiske kontor – det er nemlig her, den nye motorcykel primært sælges fra. Nå. Gutterne fra Deus Customs skulle designe motorcyklen, som den ville se ud, hvis den skulle køre på Bali, hvor firmaet (også) har kontor.

Honda CB150 Verza

På Bali…

Eneste brief fra Honda var, at benzintanken skulle beholdes, hvor den befandt sig.

Farven blev babyblå, og herfra gik det ellers over stok og sten med de kreative konstruktioner – slangeløs hjul på 18 tommer kom til, custom-made frontlygte, særlige håndtag, speciallavet lædersæde og en fiks anordning til montering af et surfbræt og hertilhørende Deus board.

En film? Så gerne.

Deus blev etableret i 2005, og i dag har biksen en flagship-forretning i Sydney, Australien. Du finder dog også talrige forretninger i Europa, Amerika og Asien, og hvis du se mere til konceptet, kan du med rette smutte forbi internet-portalen for firmaet, som finde her

Deus Custom board

På med brættet

Deus er i øvrigt meget mere end motorcykler – nok nærmere et konglomerat. Jaså? Nemlig. Firmaet gør sig nemlig også i musik, online-shop, tøj og caféer – der er sikkert endnu mere at komme efter, men det må jeg have til gode, til den dag, jeg eventuelt får erhvervet mig et førebevis.

Honda CB150 Verza Deus custom

Jeg kunne fint se mig selv i en sådanne omgivelser på Bali….

Er du glad for køretøjer, kan du med rette slå et smut forbi den tilhørende kategori på My-Pleasure.dk her

Facebook med kickstart her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk