Home Medier med mere Mit tastatur blev hyret – to bylines fra andre medier og en freelancemulighed

Mit tastatur blev hyret – to bylines fra andre medier og en freelancemulighed

written by Nicolai Klingenberg 6. april 2018
Pin It
Det sker fra tid til anden, at jeg ryger væk fra min egen platform for at skrive for andre. Både med og uden byline. Jeg har forfattet et hav af artikler gennem årene, men jeg har også begået tekstforfatteri samt  strategiarbejde udi branding og kommunikation. Det synes jeg, du skulle vide, for det kunne jo være, du også kunne gøre brug af min kunnen.

Denne gang skal vi først se på en større artikel, som er havnet i magasinet IN. Den omhandler en nyhed til kvinderne fra Chanel i form af et ur. Kort fortalt. Det længere version kan du læse i artiklen, som strækker sig over tre sider i magasinet, som er at finde hos din lokale magasin-dealer fra torsdag den 12. april.

Chanel Boyfriend Skeleton Calibre 3

Et ur og en kvinde – og dermed en historie om et nyt Chanel ur – Boyfriend Skeleton Calibre 3

Chanel modemagasinet IN

Rundt om uret…

Den anden saga er min fotobårne klumme i Liebhaverboligen, som er en husstandsomdelt frækkert i noget nær tabloidformat, som netop har ramt postkasser og dørsprækker nord for København.

På sned…

Det er omtrent tiende gang, jeg deler ud af mine socialrealistiske observationer i fotoform.

liebhaverboligen

I fuld vigør.

Hvis du vide mere om, hvad jeg kan hitte ud af, kan du læse artiklen herunder

Hul i kalenderen – tid til dig og skrevne opgaver

Er du interesseret i at vide mere, kan jeg kontaktes med lethed på nk@my-pleasure.dk

Hej Facebook
Pin It

You may also like