Home Medier med mere En omgang underholdning, jeg fint kunne hitte på at se

En omgang underholdning, jeg fint kunne hitte på at se

written by Nicolai Klingenberg 24. april 2018
Pin It

Omend jeg ikke er storforbruger af TV, så hænder det, at jeg gerne vil underholdes af et fjernsyn. Mulighederne er enorme, og jeg har set flotte dokumentarer på DR, talrige serier på Netflix og HBO samt komedie-relateret stand-up på TV-2 Play. Jeg har dog også haft for vane at bruge alt for lang tid på at søge formålsløst rundt. I morgen sker der ting og sager på en helt anden platform…

Så er vi i gang. Og sving.

Det handler om satire, og når den slags præsenteres godt, så er det en af mine foretrukne genrer. Jeg faldt over en teaser for et nyt tiltag, og det måtte jeg dele. Det tegner nemlig godt og underholdende…

Det var i særligt karakteren Karl Iver Baxø, der er chefredaktør på mediet Worldman, som i den grad fik mig til at fnise. Så du traileren ovenover, så du med måske også hans absolut upassende arm-grabbing af kvinden foran skærmen. Det var timingen, der fik mig til at se klippet igen. Og igen.

“Hold da op….”

Serien har premiere i morgen onsdag – den 25. april – og det foregår på Euroman.dk her

Facebook & My-Pleasure.dk på daglig basis her
Pin It

You may also like