Home Medier med mere En omgang underholdning, jeg fint kunne hitte på at se

En omgang underholdning, jeg fint kunne hitte på at se

by Nicolai Klingenberg

Omend jeg ikke er storforbruger af TV, så hænder det, at jeg gerne vil underholdes af et fjernsyn. Mulighederne er enorme, og jeg har set flotte dokumentarer på DR, talrige serier på Netflix og HBO samt komedie-relateret stand-up på TV-2 Play. Jeg har dog også haft for vane at bruge alt for lang tid på at søge formålsløst rundt. I morgen sker der ting og sager på en helt anden platform…

Så er vi i gang. Og sving.

Det handler om satire, og når den slags præsenteres godt, så er det en af mine foretrukne genrer. Jeg faldt over en teaser for et nyt tiltag, og det måtte jeg dele. Det tegner nemlig godt og underholdende…

Det var i særligt karakteren Karl Iver Baxø, der er chefredaktør på mediet Worldman, som i den grad fik mig til at fnise. Så du traileren ovenover, så du med måske også hans absolut upassende arm-grabbing af kvinden foran skærmen. Det var timingen, der fik mig til at se klippet igen. Og igen.

“Hold da op….”

Serien har premiere i morgen onsdag – den 25. april – og det foregår på Euroman.dk her

Facebook & My-Pleasure.dk på daglig basis her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk