Home Podcast Watch Me Podcast: Jeg var gæst i en lydoptagelse om ure

Watch Me Podcast: Jeg var gæst i en lydoptagelse om ure

by Nicolai Klingenberg

Det tikker i Watch Me Podcast

Skal du have lidt godt at lytte til? Og må det gerne handle om armbåndsure? Mægtigt. Det forholder sig nemlig sådan, at komikeren Brian Lykke har en forholdsvis ny, men stor interesse for armbåndsure. Den passion er blevet til en podcast-række, som går under navnet Watch Me Podcast hvor jeg og to andre blev inviteret med i studiet i episode to.

watch me podcast

Så skal der samtales for åben mikrofon…

Det handler om stort såvel som småt, Seiko og Patek Philippe, signalværdi, investerings-hysteri og ure i bred forstand.

Det er mægtig hyggeligt, og du kan høre episoden lige her

 

 

Der blev smidt ting og sager på bordet

Episoden, hvor jeg og de to andre medvirker, er klippet flot sammen med en anden udsendelse, hvor Jesper Hjul og Brian Lykke taler om mikromærker med chronographfunktion. Du kan med lethed lytte med, uanset om du har et eller flere ure, om du er til dyrt eller billigt, eller om du er ung eller ældre.

watch me podcast ure

Tre samtaleobjekter

Du finder den herlige Watch Me podcast her
Du finder mine andre podcasts her
My-Pleasure.dk på Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk