Home Kort - men godt Feel-good stafetten med fjernsynsmanden Lasse Sjørslev

Feel-good stafetten med fjernsynsmanden Lasse Sjørslev

by Nicolai Klingenberg

Det gode liv med Lasse Sjørslev

Jeg var på en mægtig tur til Sverige for ikke så længe siden – her havnede jeg til bords med Lasse Sjørslev, som havde fået fri fra fjernsynet. Det ene tog det andet, og så kom der et interview i stand. Det er ren feel-good, og jeg håber, det smitter. Det handler om alt fra kærlighed til en stum Birthe. Tag godt imod Lasse.

Lasse – hvad er det bedste, der foregår i din tilværelse for tiden?
– At jeg er kommet godt i gang med mit nye job på 19 Nyhederne på TV2. Det er en ny og spændende udfordring – som jeg allerede kan mærke, at jeg trives rigtig godt med.

Og hvad er det gode liv for dig?
– Det er helt grundlæggende at have det godt med de mennesker, jeg har helt tæt på mig. Det vil sige mine to børn, min familie og mine tætte venner. Jeg føler mig utrolig privilegeret over al den kærlighed jeg har i mit liv. Det betyder alt for mig.

Lasse Sjørslev

Lasse Sjørslev himself

Hvad har du sidst spenderet i omegnen af en tusindlap på?
– Forleden spiste jeg en god middag på en restaurant – og fik en snak med en god ven. Det løber jo hurtigt op i en tusse, når man også lige skal have lidt god vin. Men det er godt givet ud. Jeg spiser tit ude med mine venner. Det er måske lidt pebret – men for mig er det forbundet med stor livskvalitet. 

Hvilket nyligt minde af festlig karakter står særlig tydeligt?
– Generelt er mit liv ret festligt for tiden. Jeg er single – og lad mig sige det sådan, at jeg ikke ligefrem sidder alene hjemme i sofaen og keder mig. I sidste weekend var jeg ude med en gruppe venner – både drenge og piger. Vi fik drinks på adskillige barer inden vi endte natten på Dandy – en eksklusiv klub i indre by. Det var for eksempel ret festligt. Men om det ligefrem står særligt tydeligt for mig, kan man måske nok diskutere. Haha.´

Kunne du være venlig at vise os et Youtube klip, som du har moret dig kosteligt over talrige gange?
– Det er måske lidt selvsmagende. Men her vil jeg nævne mit eget tv-interview med daværende minister Birthe Rønn Hornbech fra Venstre. Jeg interviewede hende tilbage i 2008 i et minut – uden at hun nogensinde svarede. Jeg stillede hende otte spørgsmål i træk, men hun svarede ikke en eneste gang. Hun stod bare og smilte til mig og kameraet. Efterfølgende skabte det kæmpe ballade for statsminister Anders Fogh Rasmussen og hende selv. Det var grundlæggende helt bizart. Og ud af de tusindvis af interviews jeg har lavet med politikere, er det stadig det, folk husker bedst. Jeg bruger det også stadig den dag i dag, når jeg underviser journalist-studerende i live-interviewets uforudsigeligheder.

 

Hvad vil du gerne have mere af i tilværelsen?

Kærlighed. Man kan aldrig få for meget kærlighed, vel?

Og hvad skal vi have mindre af i tilværelsen for at få det endnu bedre?
– Brok. Alt for mange bruger deres energi negativt. De glemmer, at livet grundlæggende er smukt. Hvis man er positiv, bidrager man til en bedre verden – og det kommer som regel godt tilbage til en.

Hvordan står det i øvrigt til med kærligheden?
– Altså jeg er som sagt single og har været det i to år. Men det betyder på ingen måde at jeg mangler kærlighed i mit liv. Men jeg nyder at være mig selv lige nu . Jeg har så også været i fast forhold i 20 år med tre forskellige piger. Så det er godt med et break. Men selvfølgelig skal jeg da finde en kæreste igen. Det sker når det sker –  når det siger bang – og man ikke kan lade være.

Kunne du diske op med et herligt tip, der med lethed kan gøre hverdagen endnu mere flot?
– Flirt lidt mere. Et sødt smil eller en sød kommentar. Det er gratis, og det gør som regel folk omkring dig glade.

Lad os se et foto fra din telefon, som hørmer af feel good, og fortæl os lidt om det.
– Billedet er taget på en græsk ø sidste sommer. Mine to børn og jeg ser på solnedgangen. Det får mig til at tænke på at man skal værdsætte det gode i livet: de evige sommernætter, kærligheden og sammenholdet. 

Lasse Sjørslev

Fra telefonen…

Hvad bør enhver person huske på, hvis tilværelsen måtte vise sig fra en grå side?
– Ingen går desværre gennem livet uden skrammer og modgang. Det handler om at klare sig bedst muligt gennem de hårde perioder, så kommer der en dag, hvor tingene ordner sig.

Selv når det ser sortest ud, kommer der en skønne dag, hvor der lige pludselig dukker lidt lys op i en lille sprække. Og før man ved af det, skinner forårssolen igen.

Slutteligt – hvor kan man få jævnlige doser af dig?
– På min instagramprofil @lassetv2 – der viser jeg lidt glimt fra mit liv – både arbejde og privat. Det er klart mit foretrukne medie. Det er positivt og simpelt.

Lasse Sjørslev tv2

Instagram er bare alle tiders!

 

Hvem er Lasse Sjørslev?
Uddannet journalist, studievært på TV2 Nyhederne og TV2 News, bor på Frederiksberg med min søn på 16 år og datter på 12 år. 44 år (1974).

Missede du de andre personer fra Feel-good stafetten, finder du dem her
Facebook feel-good her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk