Rullestegen kommer – Kødbilen Nordsjælland
Det er muligt, den ikke ringer med klokken, men til gengæld har er konceptet Kødbilen Nordsjælland et rullende eldorado for folk, der måtte begejstres for kød til fine priser. Manden bag hedder Lars, men bliver kaldt Lasse. Det hænger sammen med en gammel tjans, hvor Lars-Lasse arbejdede på Casablanca i Aarhus. Men nok om fortid – nu er det nemlig kødtid!

Lars-Lasse og kødbilen
Konceptet ganske kort? En mand med en kølebil kører rundt med lasten fuld af kød – forvent alt fra økologisk bacon til Côte du Boeuf, gode tilbud i almindelighed samt krogmodnede lækkerier.
Kan man gøre en god handel? Eller prutte om prisen? Lars-Lasse er fra Jylland, så det kan du bide dig selv i mørbradbøffen på, at man kan.
Vi røg på en overordentlig stor Côte du Boeuf, som blev skåret op – vi var seks voksne og fem børn, og der er masser af kød tilbage. Vi fik ydermere et par fifs med på vejen, som du måske måtte kunne bruge: Har du handlet vakuumpakket kød, bør du tage dette ud af køleskab og emballage omtrent en time før, det skal tilberedes.

Godtfolk og bøffer

rhdr
Grilltiden? Omtrent seks minutter på hver side og en efterfølgende hviletid under klæde – forvent cirka syv-otte minutter, og anvend aldrig folie eller plast, når kødet skal hvile.

Skiveskåret

Strike a pose. Eller steak a pose…
I øvrigt er jeg glad for morsomme synonymer, og dermed kan Kødbilen Nordsjælland med rette også kaldes for Medisterbilen, Koteletkareten, Skinkebussen, Mørbradlimousinen og Fars-øsen. Du kan følge bilens agenda i det nordsjællandske sommerland på linket herunder…

Færdig-grillet
Mere mad på My-Pleasure.dk her