Home Pindemadder Kødbilen Nordsjælland – dyt hvis du er til velhængt

Kødbilen Nordsjælland – dyt hvis du er til velhængt

by Nicolai Klingenberg

 

Rullestegen kommer – Kødbilen Nordsjælland

Det er muligt, den ikke ringer med klokken, men til gengæld har er konceptet Kødbilen Nordsjælland et rullende eldorado for folk, der måtte begejstres for kød til fine priser. Manden bag hedder Lars, men bliver kaldt Lasse. Det hænger sammen med en gammel tjans, hvor Lars-Lasse arbejdede på Casablanca i Aarhus. Men nok om fortid – nu er det nemlig kødtid!

Kødbilen Nordsjælland

Lars-Lasse og kødbilen

Konceptet ganske kort? En mand med en kølebil kører rundt med lasten fuld af kød – forvent alt fra økologisk bacon til Côte du Boeuf, gode tilbud i almindelighed samt krogmodnede lækkerier.

Kan man gøre en god handel? Eller prutte om prisen? Lars-Lasse er fra Jylland, så det kan du bide dig selv i mørbradbøffen på, at man kan.

Vi røg på en overordentlig stor Côte du Boeuf, som blev skåret op – vi var seks voksne og fem børn, og der er masser af kød tilbage. Vi fik ydermere et par fifs med på vejen, som du måske måtte kunne bruge: Har du handlet vakuumpakket kød, bør du tage dette ud af køleskab og emballage omtrent en time før, det skal tilberedes.

Kødbilen Nordsjælland

Godtfolk og bøffer

Kødbilen Nordsjælland

rhdr

Grilltiden? Omtrent seks minutter på hver side og en efterfølgende hviletid under klæde – forvent cirka syv-otte minutter, og anvend aldrig folie eller plast, når kødet skal hvile.

Kødbilen Nordsjælland

Skiveskåret

Kødbilen Nordsjælland

Strike a pose. Eller steak a pose…

I øvrigt er jeg glad for morsomme synonymer, og dermed kan Kødbilen Nordsjælland med rette også kaldes for Medisterbilen, Koteletkareten, Skinkebussen, Mørbradlimousinen og Fars-øsen. Du kan følge bilens agenda i det nordsjællandske sommerland på linket herunder…

Kødbilen Nordsjælland

Færdig-grillet

Mere mad på My-Pleasure.dk her

Du bør for alt i verden følge Kødbilen Nordsjælland på Facebook – det foregår her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk