Home Ure Zenith Defy Classic – Rolex leverandøren har lavet et mesterværk

Zenith Defy Classic – Rolex leverandøren har lavet et mesterværk

by Nicolai Klingenberg

Zenith Defy Classic et par nye mesterværker har set dagens lys

Jeg mangler ikke noget armbåndsur, men skulle jeg alligevel tvinges til at vælge noget nyt til samlingen, ville jeg ikke være bleg for at kigge på de nye Zenith Defy Classic modeller. Og i særdeleshed dem med gummirem.

Zenith Defy Classic

Der har vi den! Med gummi på drengen.

Zenith havde en periode, hvor det ikke kunne blive heftigt nok – og den periode var ikke lige noget for mig. Jeg kan godt lide, når det bliver lidt stramt og uden for mange dikkedarer. Og det skal helst ikke være for stort heller. Har du det på samme vis, så vil jeg mene, at Zenith Defy Classic serien kan være noget for dig.

Zenith Defy Classic

Slankt og elegant – fås i øvrigt også med blå læderrem

41 millimeter er rigeligt i størrelsen, når det kommer til diameteren og mit temperament, og tilsat en letvægterkasse af titanium samt en særdeles nydelig blå urskive og førnævnte gummirem, er Zenith kommet flot i mål med Zenith Defy Classic.

Nydelige blå nuancer

Er dit temperament til lidt mere? Så kig på varianten med skeletteret urværk. Begge modeller har i øvrigt glasbagkasse med kig til lurendrejeri og flotte værkdele. Gang-reserven lyder på minimum 48 timer, og begge værker består af 187 dele.

Zenith Defy Classic

Tick-tock

Er du glad for at tage tid på æggekogning eller akter i soveværelset, så kan du på en anden nyhed fra en beslægtet familie, der går under navnet Zenith Defy El Primero 21 Blue – den måler 44 millimeter, og urets chronographfunktion kan måle helt ned til 1/100 del af et sekund. Anvendtbart? Ikke rigtig – men det er et flot stykke urmagerkunst.

Zenith Defy El Primero sagen med chronograph

Zenith Defy

44 millimeter i øvrigt

Under tilblivelsen af denne artikel, fik jeg forvildet mig ind på andre af de nye Zenith Defy Classic varianter, og jeg må her – tæt på vejs ende – erkende, at jeg faktisk er aldeles imponeret over hele “kollektionen”.

Zenith Defy Classic

Ren metal og skeletteret værk gør det også godt.

Jeg havde faktisk et Zenith Defy Classic på håndleddet, da Stenstrup for nyligt holdt gilde i København, og begejstringen blev ikke mindre, da uret kom “på”. Uret skulle være på vej til landet inden længe, så smut forbi biksen, vil du vil blive endnu klogere. Priserne begynder ved 41.250 kroner.

Var det i øvrigt ikke noget med, at Zenith leverede chronographværker til Rolex Daytona reference 16520? Det kan du tro.

Er du himmelhenrykt over ure, så besøg kategorien med flere historier her

Hundrededele på Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk