Home Automobiler Aston Martin DB5 ‘Goldfinger’ genopstår – og den bliver dyr

Aston Martin DB5 ‘Goldfinger’ genopstår – og den bliver dyr

written by Nicolai Klingenberg 22. august 2018
Pin It

Et ikon på fire hjul: Aston Martin DB5 ‘Goldfinger’

Hvis du er begejstret for James Bond, biler og gadgets, så er det nu, du skal finde kniven frem, stikke den i sprækken og tømme sparegrisen, for Aston Martin har netop annonceret, at de relancerer deres Aston Martin DB5…

Sean Connery og Aston Martin DB5

Hvad er der værd at vide om bilens filmroller? Jo altså – udover at have været med i Goldfinger fra begyndelsen af 1960’erne, så har den faktisk været med i fem andre 007 film. I den første var det i øvrigt Sean Connery, der var agenten med de legendariske cifre. Den siges ydermere – og måske på grund af dens rolle i filmene – at være en af de meste ikoniske modeller for Aston Martin. Vi snupper lige lidt film…

Der vil kun blive produceret 25 eksemplarer af  af vogntøjet, og den er blevet produceret samarbejde med Chris Corbould, som er en sand ekspert til special-effects.  Hvorfor? Fordi den nye variant vil have en en del finurligt ekstraudstyr såsom roterende nummerplader. Farven? Den originale Silver Birch. Sådan.

Aston Martin DB5

Udover Goldfinger har Aston Martin DB5 også været med i Thunderball, GoldenEye, Tomorrow Never Dies, Casino Royale, Skyfall og Spectre.

De triste nyheder? Du skal vente helt til 2020 for at få fingrene i bilen. Det værste af det hele? Det er ikke prisen, men derimod det faktum, at bilen ikke vil være godkendt til gadekørsel – om den kan gøres klar til “gaden”, vil jeg lade stå hen i det uvisse..

Aston Martin DB5

Fra Thunderball….

Til gengæld antager jeg, at du ikke skal betale afgift, og således vil den Aston Martin DB5 Goldfinger edition koste dig lige omkring 24 millioner (eksklusiv moms). Håbløst? I den grad. Men det er et vildt og imponerende tiltag.

Mere James Bond? Så gerne…

Der er flere biler på My-Pleasure.dk her

Facebook her

Pin It

You may also like