Home Tech LG Styler – et luksuriøst remedie til en knivskarp garderobe

LG Styler – et luksuriøst remedie til en knivskarp garderobe

by Nicolai Klingenberg

Rundt om LG Styler

LG Styler

Et kig ind i dagens historie. Og LG Styler

Er du glad for dit tøj? Og er du på jagt efter en løsning, der giver dig en rynkefri, ren og lækker garderobe med herihængende bukser med skarpe pressefolder, glatter T-shirts og friske sko? Så er denne sponserede artikel om LG Styler  lige noget for dig.

LG Styler

Bukserne får du presset i døren – bemærk desuden at sko og kasket også snildt kan klare en tur

Hvis skabet var udviklet til at putte mennesker i, er jeg sikker på, at kuren til evig ungdom var så godt som fundet. Nu er LG Styler dog udviklet til tøj, men det gør det ikke mindre interessant, for skabet er en kilde til en frisk garderobe.

Det er den korte historie…

Det handler om at glatte rynker ud og friske tøjet op via damp og vibrationer, men det handler også om at fjerne eventuel trist duft fra jakker eller sko samt at fjerne 99,9 % af allergener i tøjet – den slags kender du måske bedre som støv, pollen og generelle bakterier.

LG Styler

Bakteriefrie klæder

Så langt, så godt. Skabet er en veldesignet lækkerbisken, som du styrer via et touch display, som kun lyser op, når styleren er tændt. Afhængig af, hvor smudsigt eller krøllet dit tøj er, vælger du et et program på forsiden af skabet og trykker på startknappen med play-symbolet. Tiden? Helt ned til 20 minutter. Dernæst er dit tøj rettet ud, opfrisket og klar til brug igen.

LG Styler

Vælg et program – tryk på play. Mere kræver det ikke.

Jeg har fået en LG Styler hjem, og min første tanke var umiddelbart, at det måske ikke var det mest nødvendige, men de ord måtte jeg tage i mig. Et godt bud på en frisk kørsel i maskinen lyder på et par sneakers på skohylden, en skjorte på den ene bøjle, en frakke – eller en blazer – på den anden bøjle og så et par bukser med pressefold i buksepressen.

Sidstnævnte sidder i døren, og jeg må tilstå, at jeg ikke selv ville kunne frembringe de samme knivskarpe pressefolder med et vådt viskestykke, et strygebræt og et strygejern. Jeg gad heller ikke, men det er en anden og lettere doven historie.

LG Styler

Buksebøjle

Nå. Nu tænker du måske på diverse bøvlede tilslutninger og noget kemi af en art, men brems du blot din tankestrøm igen, for det er dig, der bestemmer, hvor skabet skal stå, der er ingen kemi involveret, og du skal ikke trække vand til skabet – du fylder blot vand i en beholder, og tømmer beholderen ved siden af, når “styleren” beder dig om det. Det er nemlig vanddamp, der er klarer opgaverne inde i skabet.

LG Styler

Ganske simpelt…

Måtte du være i markedet for velduftende klæder, kan du desuden placere et lille ark velduftende papir inde i en særlig holder i skabet, som tilfører velduft i en absolut nøje afmålt mængde – ikke for meget; og ikke for lidt. Skabet kan desuden være med til at tørre de klæder, du ikke måtte ønske at putte i tørretumbleren.

Det betyder også, at alt, hvad du har haft til dampning og udglatning i skabet, er tørt, når programmet er færdigt.

LG Styler

Rynkefri og velduftende

Er du app-glad? Mægtigt. Det forholder sig nemlig sådan, du kan styre din LG Styler fra telefonen – og der findes flere programmer, som kan downloades og installeres, så du kan udvide repertoiret udi luksuriøs tøjpleje.

Din bedre halvdels tøj kan selvsagt også få en tur i skabet – kjoler, frakker, sarte silkegevandter og lignende klarer LG Styler nemlig også.

Jeg medgiver gerne, at jeg ikke går i jakkesæt på daglig basis, men var jeg en mægtig CEO med eget kontor, kunne jeg fint se en LG Styler på mit hjørnekontor – det udelukker dog ingenlunde, at jeg både kan få frisket uformelle skjorter, T-shirts, slips og nydelige bukser op i hjemmet.

LG Styler

Klar til forretning. Et herligt pressebillede, som også viser LG Styler’eren i sin fulde form…

En LG Styler fylder ikke al verden – den er 44,5 centimeter bred, 58,5 centimeter dyb og 185 centimeter høj. Den er absolut nydelig nok til at stå fremme, men målene gør, at den også kan stilles ind i et garderobeskab. Prisen ligger på 19.999 kroner, og den er klar til brug fluks efter udpakning.

Du kan læse meget mere om LG Styler her

Mere tech på My-Pleasure.dk her

 Facebook her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk