Home Ekvipering NN07 rydder ud på lageret – få udvidet garderoben til vældig flotte priser

NN07 rydder ud på lageret – få udvidet garderoben til vældig flotte priser

by Nicolai Klingenberg

Hør hov – kan du godt lidt nydeligt tøj, der kan holde til noget? Og kan du godt lide at spare et par kroner, så du også har råd til andre muntre tiltag i tilværelsen? Alle tiders, du. Der er nemlig lagersalg hos NN07, og du er inviteret med. Der er også noget VIP-halløj i spil. Læs med – og hold portemonnæen i ro indtil dørene bliver åbnet.

Det her er et kampagneskud – lagersalget foregår inden døre.

Andreas – du jobber hos NN07, og ganske straks er der lagersalg. Hvad skal der sælges?
– Vi afholder vanen tro lagersalg i de smukke lokaler i KFUM huset på Store Kannikestræde midt i København, og det er her, du skal tage hen, hvis efterår- og vintergarderoben skal opdateres. Masser af italiensk uld, japansk denim og tekniske jakker for slet ikke at tale om vores skjorter og accessories. Og vil du høre hvad det bedste af det hele er? Man kan spare helt op til 70 %!

nn07 lagersalg

“Halvfjerds procent?!”

Mægtigt! Hvis man sidder med sin kalender, hvor og hvornår skal man så sætte kryds?
– Det helt store kryds skal sættes over dagene onsdag-lørdag den 29. august til 1. september. Onsdag er vores særlige VIP dag, så vil man med her skal man sørge for at abonnere på vores nyhedsbrev og enten fremvise et nyhedsbrev eller bekræftelsesmailen, man modtager, når man signer op til nyhedsbrevet. Ganske simpelt. Du kan skrive dig op her

All right. Det er i øvrigt efterår ganske straks. Hvad skal den ekviperingsorienterede med interesse for nyheder vide om denne sæson?
– En af de helt store trends, der har formået at holde ved, ja nærmest siden finanskrisen, er at købe tøj, der holder til mere end en enkelt sæson – og som kan noget ekstra. Det er blevet cool at købe få, men gode ting – det sparer både pengepung og miljø for en masse ballade. Skal jeg fremhæve nogle af vores ting, så prøv vores tekniske overtøj, der er pænt nok til kontoret, men praktisk nok til at holde dig tør i en gedigen efterårsstorm på cykelstien. Vores jakker er nemlig både vindtætte, åndbare og vandtætte til et søjletryk på 10.000 mm – det er altså ikke småting, de kan klare!

Husk at kigge på overtøjet

Af og til laver i limiterede produkter, som hylder håndværket. Hvad bliver det næste?
– Efterårskollektionen, der i disse dage er på vej ud i butikkerne, er akkompagneret af en kampagne skudt i Kyoto, Japan. Og da vi både holder af god solid kvalitet og samtidig elsker at lave mad, så har vi fået produceret 7 håndlavede japanske kokkeknive. De er lavet af Tatsuya Shirai, som er 10. generation hos Yoshisada Cutlery.

Al fakta om efterårets garderobeudvidelse

Og slutteligt – kommer der flere ure?
– Det er ingen hemmelighed, at vi på kontoret er en stor flok urfantaster, og vi har det med at bruge lidt for lang tid på at nørde ure. Det er dog vintageurene, der i øjeblikket tager det meste af opmærksomheden, så vi har ikke kigget på nye samarbejder i lang tid. Til gengæld har vi både flere gamle GMT Masters, en flot vintage Speedmaster og en Paul Newman gående rundt på kontoret fra tid til anden…

NN07s første ur-samarbejde med Sjöö Sandström. Der blev lavet syv eksemplarer…

Der er mere ekvipering på My-Pleasure.dk her

Husk, at du kan tage en ven eller to med til eventet – du må også mægtig gerne dele budskabet. Det koster dig ikke noget.

Facebook & My-Pleasure.dk her

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk