Home Automobiler Casper sælger sin Range Rover V8 fra 1993 – og den kan blive din

Casper sælger sin Range Rover V8 fra 1993 – og den kan blive din

by Nicolai Klingenberg

En Range Rover V8 søger nyt gods

Drømmer du om noget ældre? Som bruger lidt benzin? Men som er aldeles nydeligt? Og monteret med sigøjnerfinger? Alle tiders. Casper sælger nemlig sin Range Rover, og den kan blive din. I artiklen her bliver du klogere på musikken, der egner til en køretur, men også vognens tidligere historie. Og så er der også noget om nogle lygtegitre….

Casper – du skal af med en vogn. Men hvilken?
– En yderst klassisk bil, nemlig en vask ægte “RR” Range Rover classic V8 med en 3,9 liters benzindreven motor.

range rover v8

Der har vi den. Eller hende, som Casper benævner køretøjet

Hvad gør netop denne Range Rover særlig?
– Ikke kun denne, men Range Rover classic bilen er jo ikke længere i produktion, og der findes ikke mange i denne stand, hvor kilometerne ikke er stukket af. Der er heller ikke noget rust i den. Samtidigt har jeg fået tilsnusket mig “light guards”  – altså lygtebeskyttere. De er umuligt at opdrive, og jeg skulle hele verden rundt for at ende i Holland, hvor der lå et sæt, som egentligt kun have baglygte sættet på lager, MEN da han åbner kassen ligger sættet til forlygterne også i. Det var meget mere held end forstand. De er også udgået, og der findes kun skrallede kopier fra kina på eBay til salg. Samtidigt står resten af vognen i utrolig flot stand.

Og så skal det siges, at det er helt særligt at eje en ældre Land Rover – der er en hel undergrundsklub omkring disse biler. Og nærmest en “pirates code” om, at man hilser på hinanden, hvis man passerer en ældre Defender eller Range Rover på vejen.

Og hvorfor skal du så af med den?
– Hun er i den bedste stand, som hun har været i, siden hun kom ud af fabrikken, så hvis man skal sende hende godt videre og få mest muligt ud af hende, så er det nu. Generelt er jeg lidt rodløs og har ild røven med de biler der. Så jeg har udset mig mit næste offer…

range rover v8

Der er også sigøjnerfinger på bagtøjet, så du kan trække afsted med ting og sager.

Hvilket spændende liv har vognen levet før?
– Lige før mig var det min elskede ven, Thomas Vinther, men før ham, kommer hun fra en dejlig Herlufsholm-type med klud i halsen og hele pivtøjet. Godt nok var han fra Stockholm, men han havde hende i opvarmet garage med alle sine andre dyre biler. Den blev kun brugt som hyggebil i weekenderne – derfor de lave kilometer. Dejlig historie ikke sandt?

range rover v8

Læder. I god stand.

Hvad mener du, at enhver bør vide om at køre en Range Rover fra 1993?
– At det er en bil, enhver mand kan køre og rode med. Selvom man ikke skulle være mekanikertypen, kan alle få stor glæde og fornøjelse ved at pille ved sådan en vogn. Det får lige mandigheden til at stige et par grader, og sådan en vogn er meget let at røre ved…

range rover v8

Fuldtanket og vasket gætter jeg på

All right – hvilket musiknummer udmærker sig til en køretur i vognen?
– Musiknummeret “Ring of fire” med den gamle Johnny Cash, vil jeg sige, udmærker sig dejligt. I denne vogn har jeg dog arvet en cd, der sad i, da jeg overtog fra Hr. Vinther. Det er “Cafe de paris”, og den er nu os helt udmærket.

Take it away, Johnny…

Og hvad ville en passende mondering bestå af?
– Ja, det er jo så det. Jeg har ofte hawaii skjorte og høj hat på. Samt badebukser. Men jeg er nok lidt en spøjs type. Jeg tror i grunden, at alle mænd med lidt god stil, om det er jakkesæt eller en type som mig, ville klæde denne vogn.

Du har netop sat prisen ned, vognen skal videre – men hvad du så have?
– Det er sådan, at jeg har forelsket mig i en X5. Af nyere dato. Det er der, vi nok skal hen.

range rover v8

En angivelig ædel træsort

Og hvis du måtte vælge frit på alle bilhylder og ikke tænke på økonomi…?
– Jeg tror, alle mænd inderst inde har en gemt trang til at være en James Bond så altså… Hvis jeg en dag har økonomi til det, kunne drømme autoen godt være en Aston Martin DB5 – og ellers ligger der altid en trang til en G55, hvis universet vil det.

range rover v8

Prøveplader. Det var dengang.

All right. Hvis nogen er interesserede, hvad skal de så gøre…?
– Hiv fat i mig på casper@design-by-us.com eller på telefon 26 24 93 28

Kan du lide biler? Alle tiders. Så se flere artikler om sådanne på My-Pleasure.dk her

Hvor er Facebook? Her.

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk