Home Tech Beosound Edge lander til november – det betyder ny lyd til hjemmet

Beosound Edge lander til november – det betyder ny lyd til hjemmet

by Nicolai Klingenberg

360 grader med lyd – Beosound Edge

Var det noget med en ny spilledåse til hjemmet? Du ved sådan en, der kan eliminere dine konfirmationshøjtalere, som fylder mere end, hvad godt er? All right. Det kan godt være, at de højtaltere allerede har forladt hjemmet, men ikke desto mindre har Bang & Olufsen netop løftet sløret for en nyhed, der går under navnet Beosound Edge.

Beosound_Edge

Der har vi den – dagens højtaler…

Jeg talte for nylig med en lydmand, som virkelig kan sine watt og decibel. Han har øre for den gode lyd, og selvom han ikke er fortaler for, at firmaerne skaber højtalere, der laver om på den lyd, der kommer ind i en højtaler, så kan jeg godt fascineres ved en flot højtaler. Og det er netop, hvad Edge er – hvis du spørger mig.

Struer-lydmageren har allieret sig med designeren Michael Anastassiades, og resultatet af den alliance er et tidløst designmesterværk der både fascinerer og tiltrækker brugeren med sit visuelle udtryk og sin avanceret teknologi. Sådan siger Bang & Olufsen i hvert fald selv.

Beosound_Edge

Designeren ser du her – han hedder Michael Annastaciades

 

Højtaleren koster 23.000 kroner, og den lander hos forhandlerne til november. Salget på hjemmesiden begynder i selv samme måned.

Vi snupper en video…

Nuvel. Beosound Edge er designet på en sådan vis, at den leverer såkaldt 360-graders lyd – og hertil har man udviklet en ny teknologi, der går under navnet Active Bass Port. Kort fortalt betyder det blandt andet, at man ved lav lydstyrke anvender trykkammerprincippet for at opnå den mest nøjagtige lydgengivelse. Kommer der mere lyd og volume på, åbner den aktive basport, så bassen bliver kraftigere og mere energisk.

Designet er B&O’sk – aluminium og et stofcover er velkendte ingredienser, og det samme gælder måden, hvorpå du kan placere Beosound Edge. Den er nem at rykke rundt på gulvet, men har du allerede fundet en alle tiders plads i hjemmet, så kan den også monteres på væggen.

Beosound_Edge

På væggen…

Der findes selvsagt også en app til apparatet, som gør det muligt at fifle med lyden på egen vis – det vil praktisk talt sige, at du selv kan bestemme, hvilken retning lyden skal sendes i. Man lover ydermere, at de vigtigste streamingteknologier er at finde i Beosound Edge, hvorfor det burde være muligt at få lyd i hjemmet uanset hvilken teknologi, du måtte være forfalden til.

Længere blev det ikke i denne omgang. Jeg skal ikke afvise, at jeg vil smutte forbi den lokale B&O dealer for at se og høre nærmere på det nye apparat.

Beosound_Edge

Lydhjul – aka Beosound Edge

Mere tech på My-Pleasure.dk her

Facebook her

 

 

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk