Home Kort - men godt FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 382

FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 382

by Nicolai Klingenberg

Tak er kun et fattigt ord, men hvem der i sin tid snusede rundt i takkens selvangivelse for at erfare og ytre det førstnævnte , har jeg ingen idé om. Til gengæld er jeg sikker i min sag, når jeg siger, det er søndag. Det betyder, at vi skal omkring den sidste uge – vi begynder med og ved bordets glæder.

Nej, hvor ordentligt.

En forret senere…

Utroligt, hvad en simreret kan gøre

De små kunne selvsagt sagtens opføre sig ordentligt og havde meget at tale om…

“Jeg har ingen tiltro til swatp-lån længere…”

Nå. Det blev søndag, og det betød praktiske gøremål et par etager nede. Vi kiggede på og heppede. Godt det var et dørskilt, det handlede om og ikke en akt af privat karakter.

Der skulle sættes et skilt op.

Voksdug og halløj

Og det blev fejret. Mærk dig i øvrigt proppen!

Nå – man kan vælge at tage til Skansen. Eller at forskanse sig. Sidstnævnte er tilfældet herunder.

Jeg drog til Sverige

Toget er et finurligt transportmiddel. Jeg måtte forevige en udsigt.

Og hjem igen

Nå. Jeg kan godt lide at kigge ud af vinduet. Og snuse til efteråret.

Fokuspunkt på hus – ikke haspen

Æstetik i fliseform.

Lavthængende skygger på marmor

Jeg ville være stolt, hvis det var min søn, der havde tegnet nedenstående motiv. Det er det dog ikke. Det er mig. Og det er ikke særlig pænt. Bondemanden i traktoren smiler dog. Det gør hesten faktisk også.

En traktor med en trailer, hvori der ligger en halmballe. Hesten er tegnet til sidst.

Vi trillede hjem hen på eftermiddagen.

2920- en eftermiddag

Det blev ganske nydeligt.

Frøperspektiv.

Jeg skuttede mig. Kun let, men stadigvæk.

En ulden stund

Der er brilletilbud i baggrunden, men det er ikke væsentligt for motivet.

Sikke et køretøj.

Af og til er en dialog meget sjovere med fotos i. Her er det Christian, der er ringet ud til et serverproblem med relation til et bip-bip spil. De var to mand på sagen, men det hele blev fikset.

Prøv med copy+paste – og så lidt proxy something. Dernæst er det slut med syntax error.

Der kan man bare se. En uge-kavalkade kom til vejs ende. Det er sket før. Og det er helt normalt. Jeg kan ikke benægte, at jeg allerede er i færd med at indsamle materiale til den næste. Den får nummer 383. Men du er stadig nummer 1 i nogens liv. Husk det.

 

Var du flyvsk i sidste uge, så kan du heldigvis genopdage den sidste revy lige her

FRA LØRDAG TIL LØRDAG – LIDT OM UGEN DER GIK – DEL 381

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk