Home Living To nyheder til dit hjem fra Klassik Studio

To nyheder til dit hjem fra Klassik Studio

by Nicolai Klingenberg

Møbel nyt fra Klassik Studio

Skal du have lidt nyt til hjemmet, som hørmer lidt af ældre dage, men som ikke er brugt? Hvor pudsigt! Det er nemlig sådan, at det forholdsvis nye danske firma Klassik Studio kan levere netop sådanne sager. I denne artikel, skal vi se på både lamper og en daybed…

Klassik Studio

Der har vi dagens nyheder – daybed’en og to ud af tre lamper…

Lasse Storm Jørgensen, er manden – og designeren – bag Studio 1, som er navnet på lampen, der fås i flere varianter – en til væggen (som laves i to forskellige længer) og en til bordet. Inspirationen? Den stammer fra lignende klassiske lampedesigns anno 50’erne og 60’erne. Der er tale om en et industrielt og råt design. Bordlampen kan finde sig til rette i dit hjem, hvis du har 1.200 kroner, mens væglampen med en længde på 120 centimeter koster 2.499 kroner – vil du have 30 centimer mere, koster den 3.800 kroner.

Klassik Studio

Industriel og nydelige. Det er min vurdering.

Den anden sag – PV Daybed – er en relancering og en genproduktion af et sidde- og hvilemøbel, som Poul Volther deisgnede i 1958. Klassik Studio har sat møblet i produktion igen – og det i samarbejde med Volthers familie. Du kan bruge møblet som sofa eller seng (til gæster vil jeg nok mene), og dermed kan du rykke møblet ind i stue såvel som gæsteværelse.

Klassik Studio

Lædervarianten i opslået stand

Klassik Studio

Udklappet og soveklar. Som minimum…

Selve rammen er skabt af træ, og “madrassen” kan leveres med beklædning af læder eller stof. Trærammen er massiv og fås i tre forskellige ege-behandlinger. Når du folder daybeden ud, er den 110 centimeter dyb – når den er slået op, lyder målet på 81 centimeter. Bredden – og dermed liggelængden – lyder på 193 centimeter, mens prisen begynder ved 32.2000 danske kroner.

Klassik Studio

Røget eg gør det ganske flot med det hertilhørende grønt stof

Du kan se mere til Klassik Studio her

Flere møbler og mere design på My-Pleasure.dk her
Hej Facebook

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk